Inlägg

Visar inlägg från maj, 2012

Som små bakelser

Bild
Igår fyndade jag på loppis. 4 par små, söta, oanvända barnskor.

Babynest

Bild
Idag har jag sytt ett babynest. Gosigt för lillbebisen att ligga i och lätt att bära med sig överallt. Vill du veta hur jag sydde det, eller kanske du vill beställa ett...hör av dig via min mail anna@sillerud.se eller lämna en kommentar så hör jag av mig. Nöjd med mig själv går jag ut i solen nu. Ha en skön kväll.

24 år se´n

Bild
Ledig dag. Härligt! Tid för morronmys :-) Sitter och tänker på hur det var den 17 maj för 24 år se´n. Min älskade son John fyller år idag. Ska strax packa in presenter, men vi myser lite till först Sigge och jag.

Förlåt mina små plantor

Bild
Dumt nog ställde jag ut mina späda, små tomatplantor igår. Jag har för en gångs skull sått och tänkte att mina små raringar skulle få känna på lite vårluft. Glömde ta in dom små stackarna igår kväll och dom har verkligen tagit stryk av storm och regn inatt. Får se om dom lyckas resa sig igen. Kryddväxterna som också fick följa med ut tycks ha klarat sig bättre, men dom var ju å andra sidan redan stora och starka.  Var är den vår som jag och alla förtjänar??

Gör klart nå´n gång

Bild
Söndag. Ganska tidig morron. Klarblå himmel utan en skymt av några hotande moln. Då planerar jag för solstol. Jag planerar också för avslut. Jag har många påbörjade baby-stick/virk-projekt. Så snart jag påbörjat och gjort lite mer än halvfärdigt, konstaterat att det där blir ju bra....ja, då sätter jag igång med nå´t nytt. Men nu har jag lovat mig själv...inga nya projekt utan nu ska allt som ligger avslutas. Det är ju inte så långt kvar :-) Här är en liten klänning som faktiskt är klar, bara knappar som fattas bak. En mössa där bara trådarna ska fästas och ett knytband ska till. Hoppas ni också har sol idag. Ha en skön söndag. Kram