Inlägg

Visar inlägg från juni, 2012

Semester!

Bild
Nu börjar min semester! Som jag har väntat på den ska ni veta. "Varma-sol-vädret" har tydligen också tagit semester och dragit någon annanstans, men då blir det mer tid vid symaskinen för mig. Här ska sys små, små kläder ;-) I veckan fick jag ett hemlispaket från Sanna en kompis i virkgruppen som jag är med i på FB. Tack Sanna för detta fina paket! Chokladen är naturligtvis redan slut och jag har virkat några grytlappar av en del av garnet jag fick. Den 15 juli ska jag stå och sälja lite virkat, stickat och sytt vid ett evenemang, så jag måste producera lite nu. Men främst händer ju snart nå´t annat stort som inspirerar mig att tillverka små saker :-) Ha de´gott alla!

Student 2012

Bild
Min son Samuel har tagit studenten denna vecka och en stolt mamma bjuder in er för en titt på några av alla foton som tagits under dessa dagar.  Här kommer han med sin vackra dam för kvällen på väg till balen.    Stiliga studenter! Samuel är han som matchar med rosa näsduk. Tårtan! Syskonen. Här har visst mössan hamnat på fel huvud. Min vackra dotter med bebismagen. Snart är det dags!    Där satt mössan på rätt person.

Hemligt garnbyte

Åh detta minnet som så ofta strejkar :-)  Jag skulle ju här på min blogg lägga upp svar på frågorna inför bytet. Det här ska bli spännande...undrar om jag lyckas klura ut vilken det kan vara. Det här är förresten första gången jag är med i nå´t sån´t här, så hoppas jag kommer att göra rätt :-) Här kommer i varje fall frågorna och mina svar: FRÅGOR OCH SVAR TILL BYTET: Vilken sorts garn tycker du mest om? (Ull, akryl, bomull osv.) Är det något material du absolut inte tycker om? Jag gillar mest bomull, ull. Inte mohair eller mångfärgade garner.  Det gör inget om det är lite akryl med i garnerna.     Vilken eller vilka är dina favoritfärger? Turkos, gammelrosa, limegrönt, naturvitt, lila orange Jag gillar häftiga färgsammansättningar . Vad tycker du mest om att virka? Babykläder, grytlappar.. Har du något drömprojekt att göra som är garnrelaterat? En virkad filt till mig själv Vilken sorts virknålar tycker du bäst om/använder du helst? (Trä, metall, plast? ergonomiska?) H