Inlägg

Visar inlägg från december, 2012

Nytt år

Bild
Ett år innehåller ju både alldeles underbara saker och även det som är mycket mindre bra...men det är väl det som är livet. 
Det mest underbara som hände mig under detta år var när jag fick hålla mitt barnbarn i famnen för första gången och inte att förglömma all glädje som mina tre barn ger mig hela tiden. 
Önskar er alla här ett gott slut och Ett Gott Nytt 2013!

Blinddate

Bild
Igår kväll hade Sigge en blinddate med söta Bella, en go liten fransk bulldogg, som så gärna vill att Sigge ska bli pappan till hennes eventuella valpar. Men inte tog han den chansen inte. Det kvittade hur hon charmade och ställde upp sig...visst tyckte han väl att hon var lite intressant men...leka var roligare.
Han får en ny dejt med Bella ikväll, så får vi se om han har kommit på andra tankar kanske. 

Trött på rött

Bild
Idag åker tomtar och annat julrött ner i sina kartonger igen. Jag tröttnar ganska snabbt på julpynt och för mig blir det mindre och mindre sån´t för varje år.  När det är gjort ska jag skjuta undan symaskinen på bordet och plocka fram pluggböckerna, därför att resten av dagen ska ägnas åt att plugga. Jag ligger efter en del vad det gäller det och nu blir det fokus några dagar på att plöja igenom studielitteratur, göra klart uppgifter och samla in material till min uppsats.
Ha en skön mellandag alla och tänk på att det är fiffigt att hitta glädje i det ibland tråkiga som måste göras.

Jul

Bild
God Jul på er allihopa!

Julkaramell

Bild
Färdig!

Idag ska jag sy ett babynest...men det får ni inte se förrän efter julafton ;-)
Ha en skön lördag alla och stressa inte ihjäl er....det blir jul ändå.

Julklänning

Bild
Nu ska det bli julklänning till Emma.Återkommer med flera bilder när den är klar.