Inlägg

Visar inlägg från februari, 2013

Blogglotto

Va´ kul!  Jag vann på Blogglotto idag.  Välkommen hit alla besökare...hoppas ni hittar något ni gillar här i min blogg.  

Nu vill jag sy byxor

Bild
Nu har jag banne mig fyllt min kvot för sydda babynest för ett tag framöver. Jag fått för mig att jag vill sy hängslebyxor i häftiga retrotyger. Det ska vara en gammaldags modell, jag har modellen i huvudet...får se om jag kan få till ett mönster. Är det nå´n som har, eller vet, ett mönster...hör gärna av er.  

Mattan

Bild
Jag är så gla´ i min nya matta!

Det blev ingen mello

Bild
Igår kväll satte jag mig för att titta på Melodifestivalen, men tröttnade snabbt och började istället rota runt i mina tyger. Jag hittade ett som jag glömt bort och lördagkvällen blev istället en date med min symaskin. Jag sydde klart den här klänningen som ska skickas till en tjej som vann tävlingen på min facebooksida https://www.facebook.com/MormorAnnaDesign   Sedan blev den här till under sena lördagkvällen. Ganska söt tycker jag. Tror nog lilla Emma vill ha den.

Köksgardiner

Bild
Här ska sys köksgardiner till min son.  Tror det här bli jätte snyggt i hans stora mysiga kök och mot hans svarta köksmöbler.

Bloggar

Min son John bloggar på sidan "Allt om löpning" om sina intressen träning och matlagning http://www.alltomlopning.se/blogg/john/ Min dotter Ulrika bloggar om sin vardag som nybliven mamma till lilla Emma 6 mån, maka till älsklingen Freddy och matte till boxern Ingo och myskatten Flisan  http://ullises.blogg.se/   Tycker ni ska gå in och läsa. Ha en skön söndag.

Ljuvlig liten flickklänning

Bild
Kunde inte låta bli att direkt sätta igång och sy en liten klänning när jag fick det här tyget. Ett underbart mjukt retrotyg i seer-sucker-bomull  och klänningen blev så söt. Jag föreställer mig en liten flicka som snurrar runt framför spegeln så kjolen står ut och hon tycker att hon är så fin.

Emmagos

Bild
Igår var hon här hos mig och jag fick hänga med mitt underbara barnbarn hela dagen

Sista barnet ut

Bild
Idag flyttar han från sitt pojkrum till egen lägenhet. Han är min yngste son och är nu flygfärdig...jobb, körkort och egen bostad.  Jag kommer ihåg när jag fick min första egna lägenhet...det var en härlig frihetskänsla...tror nog min pojk känner likadant.      

Tygoman

Bild
Har gjort en tyginventering under morronen. Det här är vad jag hade i ett skåp...det finns ännu mer i annat skåp att gå igenom. Vad tror ni?  Är jag en tygoman?  Bör det införas ett tyg-köp-stopp?   Ser ni lilla go-stumpan där bak?