Dagens puff om att skriva om en idésom ännu ej inte blivit förverkligad....ja, den puffen ger mig idé-torka, eller också är det nåt annat som blockerar mig idag....idéer och drömmar visst har jag det, men jag passar så länge.

Kommentarer

 1. Dem kanske är för många, så det blir svårt att välja. Själv tog jag en genväg och skrev en novell om någon annans ide´.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Det är helt ok att ha idétorka trots att jag brukar förespråka "hellre skriva något dåligt och lägga undan det än att inte skriva alls", men det är ju inte säkert att det passar på skrivpuff. Du får väl vila dig i form, eller ta en promenad med hyndan!

  SvaraRadera
 3. Uscha, idéer har jag många, men skriva ner dom är betydligt svårare. Men oavsett det så är jag imponerad av hur du och dina skrivpuffsvänner dag efter dag lyckas få till det. Något som ni alla skall vara mycket stolta över. Men nog tror jag att du haft och har idéer som ännu ej blivit förverkligade. Byter man ut ordet idé mot ett framtida eller pågående projekt så hittar man massor. Men ibland så behöver man en paus, hämta andan, eller helt enkelt ta ny sats så att säga. Du har gjort dig väl förtjänt av en och annan vilopaus.

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka en annan dag. kanske alla redan imorgon. Vilken söt liten fransk bulldogg du har, Jag ser faktiskt inte så många av dem här i Frankrike.

  SvaraRadera
 5. Jag lyder (nästan) slaviskt min skrivpedagogs inklubbad mantra. Skriv, skriv, skriv! Även om man har skrivtorka, blockeringar eller vad det är så skriv. Skriv rappakalja om det är det enda som kommerfram, men sluta aldrig, i nte en dag att skriva. Visst jag skriver inte alla dagar på puffen, men då jag passar så är det av tidsbrist och då skriver jag lite annat ändå. Jag tycker min text om en en idé blev ren skit, men jag lade ut den. Lite kul ändå med skillnad och kul och se om någon ser det som jag. Men att bara få två kommentarer är ett svar nog ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar