Att fuska...dagens puff


Hon har städat huset från golv till tak. Som en överpedantisk husfru på ett lyxhotell har hon sen minutiöst inspekterat alla rum, ja, varenda liten vrå är synad. Allt är perfekt kan hon konstatera.
Han ska inte kunna säga att hon på nåt sätt fuskat med veckostädningen. Nyckelhålen har hon, enligt hans grundliga instruktioner förra veckan, gjort rent med topz. Mellanrummen på elementen har hon sugit rena med den nya borsten.
Naturligtvis har hon bäddat rent och strukit hans skjortor…ja, det finns varken tvätt som behöver tvättas eller någon ren tvätthög som ligger och väntar på att få bli vikt eller struken. Allt är på sina bestämda platser i garderober och skåp.
Själv är hon också perfekt. Prydlig och välvårdad, med nylackerade naglar, håret har precis den längden och färgtoningen som han gillar. Hon har t o m hunnit med att underhålla den läckra solariebruna tonen på sin hud som han föredrar. Benen är vaxade. Hela hennes kropp är i topptrim och hon luktar gott. Så det borde inte finnas något att anmärka på när han kommer hem. Det känns som hon har koll på allt. Det enda hon fuskat med är den färdigbeställda maten från restaurangen. Detta gör henne en aning nervös, men tiden räckte inte till för matlagning idag.
Hon öppnar en vinflaska och ställer fram på det vackert dukade bordet, stryker sig sen lite nervöst över den röda, snäva klänningen. Hon känner att hon behöver stävja sin nervositet med en liten, liten vodka. När hon står i gästrummet och halsar ur flaskan, som hon gömt längst in i garderoben, hör hon honom öppna ytterdörren. Snabbt gömmer hon undan sin flaska och ropar glättigt ”Hej älskling.”
”Vad har jag sagt om att fuska”, säger han och stirrar på henne, ”yttertrappan är ju full löv och grus!”

Kommentarer

 1. Var hittar man så perfekta hembiträden?

  **Har nog hellre lite skit i hörnen än en kvinna som behöver skåpsupa pga nervositet för vad jag skall tycka och tänka.**

  SvaraRadera
 2. Mansgrisen dyker upp i många olika skepnader. Varför faller kvinnor för sådana???????

  SvaraRadera
 3. Det otäcka är att det faktiskt finns sådana relationer i verkligheten. Det enda hon har kvar är kontroll - över dammkornen...?!

  SvaraRadera
 4. Jag förstår ironin. Tror jag,
  Mellan raderna kan man nästan utläsa att han slår henne. Gör han det ?

  SvaraRadera
 5. Var hittar man sådana män? Hoppas de flesta redan är utrotade ;-).

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Gammalt guld som slutat glimma

Bröllopstal är inte lätt