Våra tankar


Tankar är levande. Dom är som små energipaket. För det mesta funderar vi mycket sällan över vilken sorts tankar vi tänker och ändå så är det kvaliten på våra tankar som avgör vår livskvalitet.

Om man vill leva ett liv fullt ut ska man ta ta hand om sina tankar som om dom vore de käraste ägodelar.

Förbättringar i den yttre världen måste alltid föregås av förändringar i de tankar du och jag tänker.

De inre bilder vi har av oss själva påverkar vår självkänsla och därmed också vårt humör, vårt beteende och vad vi uppnår i livet.

Om min självbild säger att jag t ex är för gammal för att förändra mina vanor...ja, då kommer jag aldrig att lyckas att göra det.

Einstein sa en gång att fantasi är viktigare än kunskap.

Visualisera...och se dig själv som du vill vara, vad du vill ha, eller uppnå i livet och du inser hur stark tankens kraft är.

Jaa...jag läser boken "Munken som sålde sin Ferrari" skriven av Robin Sharma. Läs den om du vill förverkliga dig själv. Det är en berättelse som väcker funderingar kring det liv man själv lever - och hur man kan välja att leva sitt liv, om man vill, vågar och orkar utforska vad man själv känner är viktigt i livet.

Kanske du ska ge ditt liv en chans?

Den här boken ingår i en utbildning som jag nu tar del av i samband med mitt nya spännande jobb som internetentreprenör.

Kommentarer

  1. Jag har läst boken, mycket bra. Ibland måste man tänka efter varför man tänker på ett visst vis. Fråga sig själv varför man tänker så. Man kan få oerhört bra svar av sig själv (utan att vara självgod).

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar