AgelNu ska jag fortsätta att berätta lite om MLM-företaget som jag jobbar med några timmar i veckan på min fritid. Kanske är det någon av er som letar efter ett "Jobba-Hemifrån-Jobb", som kan ge er dom där extrapengarna som man så väl behöver och som kan förändra livet. Man får råd med den där semesterresan eller den där snygga soffan som man sneglat länge på t ex....eller varför inte en nyare, bättre bil kanske.

Själv, som jag skrivit om tidigare, tänker jag lite långsiktigt och jobbar med siktet inställt på att utöka mina pensionspengar som jag en dag ska leva på. Idag är det ingen säkerhet i hur din pension ser ut när det är dags att slå av på takten och då känns det tryggt att veta att jag har jobbat upp ett eget kapital så att jag kan ha ett bra liv även som pensionär.

Kanske Agel Enterprises är något för dig också? Agel är ett ultramodernt MLM-företag som är helt nystartat i Skandinavien. Det ger ju dig och mig en chans att vara med från början och bygga upp ett stort nätverk. Till vår hjälp har vi en otrolig support, såsom Webinars flera ggr per dag online, tillgången till egna färdiga hemsidor, manualer, eBöcker och en fantastisk MLM-skola online 2 ggr/vecka och all utbildning och support är gratis!

Har du kanske problem med övervikt eller kanske bara vill förbättra allmänhälsan? Varför inte lära dig mer om friskvård/bantning och samtidigt tjäna dom där extrapengarna.

Agel jobbar med marknadsföring och friskvårdsprodukter och du kan bli en i teamet. Vi vill gärna bli flera.

Man jobbar helt och hållet hemifrån vid sin dator och är sin egen chef. Ingen försäljning eller "knacka dörr."
Låter det intressant? Läs mer på några av mina hemsidor....
En tanke för denna dag blir: "Vi måste bestämma oss för att kunna skapa utrymme för förändring."


Ha en skön dag alla!

Kommentarer

  1. Hej! Tack för din kommentar. Tja, jag blandar och ger från verkligheten och det fiktiva. Människor jag mött, människor jag känner, får dela ut av sina egenskaper och erfarenheter för att bilda mina figurer i ett konglomerat. Jag hämtar en del från mitt yrke också, jag är polis. Men framför allt skildrar jag nog min inre värld genom att gestalta en yttre. Det mesta är fiktivt ändå. Jag orkar tyvärr inte jobba med någonting annat än det jag gör, det är mer än heltidsarbete. Annars tror jag att det är som du säger, man måste fundera på hur pensionspengarna ska räcka. För det gör de inte. Som det är nu. Cissi

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar