Ett Riktigt Gott Nytt År


önskar jag er alla! Var barmhärtig mot dig själv och ge inga löften som du egentligen innerst inne vet att du inte kan uppfylla. Det skapar ju bara en besvikelse. Nej, sätt upp små mål som inte är omöjliga att nå. Vill man ha till en förändring av nåt slag i sitt liv, så tror jag det är klokt med delmål. Man kan då känna sig nöjd när man nått en etapp och har lättare att fortsätta på den utstakade banan.

Det är även så jag tänker och schemalägger mitt arbeta-hemifrån-jobb. Det är delmålen, tålamodet och framförallt passionen för jobbet som ska ta mig vidare till det mål jag vill nå för att få ett liv med lite mera guldkant. Inget är omöjligt...

Vidare ska jag också fortsättningsvis tänka på vad jag äter och röra på mig så mycket som är möjligt för mig och gå till gymmet som vanligt.

Men jag är ingen slav under mina löften utan jag tillåter mig att fuska, utan att därför tycka att jag har misslyckats.

Jag lovar därför inte att det ska bli så mycket skrivet på min bok som jag håller på med, det blir det som blir och jag är nöjd med det. Jag känner ändå en stolthet över mig själv att jag äger en förmåga att skriva, även om det bara blir en kort novell.

Imorron, den första dagen på ett helt nytt år är en bra dag, bra tid för en ny början. Vad vill ni börja med inför det nya året? Vore spännande om ni skrev och berättade hur ni tänker.

Än en gång...GOTT NYTT ÅR!


Kommentarer

 1. gott nytt år på dig och misslyckande är erfarenheter det med mindre bra, inte misslyckanden. Även av dessa erfarenheter lär jag mig något. tror att jag så ofta jag kan ska byta ut man till jag det blir mera trovärdigt och visar mera mig.

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År till dej också! Bättre lyss till den sträng som brast än till den båge som aldrig spänndes

  SvaraRadera
 3. Jag håller fullständigt med dig i dina tankar.
  Det gäller att ta livet sakta steg för steg.
  Gott Nytt År på dig!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar dina tankar. Jag fick precis en fråga från dottern om mina nyårslöften. Jag svarade att jag behöver löften för jag lever ett liv som jag vill leva.

  Det enda jag vill med det nya året är att få rimliga skrivrutiner. Det är det enda jag ska sträva efter, men jag vet inte om det kommer att fungera eftersom jag vet hur svårt det är att införa nya vanor i livet.

  Ha en härlig dag och natt

  kramkram

  SvaraRadera
 5. Önskar dig o de dina ett Gott Nytt oxå.

  Stora Nyårskrammen

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År -det ser ut som om du har planerat året perfekt. Tillräckligt svängrum för att ta saker som de kommer, men ändå med en inspirerande riktning. Det låter både spännande och trevligt! Vi ses 2010!//Sofie

  SvaraRadera
 7. stor kram o ett härligt 2010 önskar jag dej. KRAM/lena

  SvaraRadera
 8. Gott Nytt År - Ta vara på dagen den kommer aldrig igen, men ta det lugnt så många andra står i farstun och väntar på sin tur.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar