Julgodis


Morronen börjar sakta gå över till dag. Jag myser i kökssoffan med kaffe, go´ macka och lite nypressad apelsinjuice. Värmeljusen brinner runtomkring mig, Sigge snarkar gott på en kudde här i soffan och på radion är det "Ring så spelar vi." Utetermometern visar -10 grader. Sonen har nyss gett sig iväg till ICA där han jobbar i stort sett all sin lediga tid nu inför storhelgerna.

Jag har precis kollat min inkorg och konstaterat att trots julbrådska så har personer tid att engagera sig i tanken att skaffa sig ett lönande extraarbete. Jag skickar dom den information dom vill ha. Det är snart nytt år och många ger sig själv löften om ett och annat. Några av dom som är intresserade av det som jag jobbar med har bestämt sig, såsom jag, att fr o m 2010 ska dom börja bygga på sin kommande pension. Andra avger löftet att nu när det blir nytt år, då ska jag gå ner i vikt, börja träna mer och över huvudtaget leva ett mer hälsosamt liv.

Nåväl, än är det några dagar kvar till det nya året och tankar om vikt och annat kan vi skjuta på ett tag tycker jag. Idag ska det bli julgodis här hemma. Bl a vita nougatgömmor. Jag har köpt hem vit choklad, nougat och ischokladformar. Jag smälter chokladen i vattenbad, skär nougaten i små bitar, lägger en bit varje form och häller sen över chokladen. Ställer kallt, tills allt har stelnat. Enkelt och jättegott!!

Ge er nu en härlig lördag alla!

"Lyckan tar aldrig slut. Den finns i obegränsad mängd och är öronmärkt för var och en av oss."

Kram
Kommentarer

  1. Ha en fortsatt skön lördag, du har så rätt att vi ska ta vara på alla små "lyckor" vi har!

    SvaraRadera
  2. Låter gott! Har själv två konserter idag så för min del blir det inget julgodis, det blir örongodis istället.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar