Övervaka...dagens skrivpuff


Klockan 04.30 morse kom jag hem. Nu har jag nyss vaknat, ja, jag är trött, men nöjd med min Stockholmsresa. Här sitter jag nu med morronkaffet och har tänt det andra ljuset. Det snöar lätt på min blogg, små flingor singlar ner, men utanför mitt fönster är det inga snöflingor som vackert dalar ner och färgar mitt landskap vitt...nej, färgskalan är grådaskigt upplyst av gröna gräsmattor och vad som kommer ner är regn.

Vilket Event jag var på i Stockholm! Och...vad roligt det var att träffa alla go´a människor, som jag annars mest pratar med via Skype eller mail!

Vilken skjuts man fick framåt i tankar och handling! Ja, jag vet att jag valt rätt som jobbar med detta, i Sverige, alldeles nystartade företag!

Vilka produkter vi har och vilket team vi är!

Grejen är ju att aldrig behöva sätta sin fot utanför hemmet, aldrig behöver leka affär eller jaga folk...nej jag kan sitta i min morronrock som nu, jobba och tjäna pengar! Min arbetsplats är där min bärbara dator är... som nu i köket, eller vid skrivbordet eller varför inte i vardagsrumssoffan...eller för övrigt där jag tar med mig min dator. I sommar känner ni igen mig...ja, då är det jag som sitter i solstolen vid stranden med min lilla dator i knät. Mitt bankkonto myser som aldrig förr och så här vid juletid är det mer än skönt med extrapengar.

Dagens puff är övervakning och jag måste såklart övervaka/kolla min mail för att min jobb ska flyta på. Kollar min inkorg nu och ja..där har droppat in flera stycken som har besökt mina hemsidor och därigenom blivit nyfikna och vill ha mer information av mig. Kan det bli enklare...jag bara skickar iväg färdiga koncept, dom får en inbjudan av mig till ett av våra fantastiska affärspresentationer online på vårt webinar...och sen...ja, det rullar på...svårare än så är det inte.

Så, nu är det gjort...hur många minuter tog det? Ja, en kvart tror jag.

Nu ska jag ta en dusch, starta upp dagen lite försiktigt med lite mer gott kaffe, så småningom väcka Sigge för en promenad. Han är om möjligt tröttare än jag idag...matte har varit borta många, många timmar och även om han har haft lill-husse hemma, så är det bäst när jag finns i närheten. Först då kan han sova lugnt igen och koppla av. Så han har extra lång sovmorron idag. Han ligger här bredvid mig på kökssoffan, tätt, nära, med nosen intryckt i min mjuka morronrock och snarkar ljudligt.

Ha nu en skön andra-advents-söndag alla!

Dagens ord på vägen blir idag: Det är viktigt att prioritera och avsätta tid till det som är viktigt i våra liv.

Kommentarer

 1. Det låter ju fantastiskt bra! Grattis till att du hittat rätt i vardagen. Du går uppenbarligen emot statistiken som kom för ett tag sedan där de slog fast att distansarbetet inte hade ökat trots ökad tillgänglighet till bredband. Gillar dagens ord och dina snöflingor.

  SvaraRadera
 2. VAd skönt att kunna sitta hemma och arbeta i sin egen takt. Roligt att du hade det bra i Stockholm. Här snöar inte alls. Här är grått och brunt. I en överslätande skala..allt ser likadant ut, på nåt sätt. Snöflingorna hoppas jag snart ska singla ned och göra landskapet vackert och ljust! Cissi

  SvaraRadera
 3. Låter helt fantastiskt! Vilket jobb!

  SvaraRadera
 4. Hej Anna!
  Vilket "flow" du förmedlar! Härligt att du hittat något som för dig framåt och ger energi!!

  SvaraRadera
 5. Det måste vara skönt att få övervaka sig själv.
  Ta rast när man vill, inga intriger som måste redas ut på krismöten som tar energi och tid.
  Grattis och lycka till.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar