Så gick hela den förmidda´n...Jag hade en hel del att utträtta idag, så framemot 10-tiden placerar Sigge och jag oss i bilen och far runt bl a till soptippen en bit utanför Årjäng och andra ställen som jag skulle till. När vi efter nån timme väl kommer hem igen hittar jag inte nyckeln i fickan till min bostad. F..n!!...och jag som alltid säger att jag har minsann ordning på mina saker och tappar aldrig bort nånting....ja, så brukar jag så viktigt påpeka ALLA gånger min ene, smått slarvige son, (förlåt John) inte vet var han lagt det och det....

Ok, kollar först soprummet, kanske slängde jag dom där tillsammans med soporna? Nej.

I bilen? Nej.

Ringer vaktmästaren för att höra om han fått in några nycklar. Nej.

Bara att göra samma resa igen till alla dom ställen jag varit på idag...men nej...ingen nyckel upphittad.

Till slut får jag ringa sonen och be att få låna hans nyckel....minen på han när jag hämtar hans nycklar...ja den förstår ni...

När jag väl kommer hem igen, parkerat bilen ja, då möter jag grannen som precis hittat nycklar i skogsområdet bredvid när hon var där och plockade vitsippor. "Vet du vem som kan ha tappat dom här", frågar hon mig.

Jaha, det var ju jag det. Följde väl med upp ur fickan när jag tog fram bajspåse för att plocka upp efter Sigge innan vi åkte iväg.

Ha en bra dag ni också...nu ska jag laga mig lite lunch. Rester får det bli...lax med pestotäcke och smulad fetaost, till det ris.

Vi hörs!
Kommentarer

 1. En av de 7 dödssynderna som hundägare,påsar el. koppel i samma ficka som nycklar.
  Fråga mig :-( Ha en bra fortsättning på dagen du med

  SvaraRadera
 2. Är vi släkt tro?
  Är ju den typen av blunder som jag är fena på, förutom dom verbla förstås.
  Ha D Gött!

  SvaraRadera
 3. *Harkel* Jag vill inte vara den som är den men... Kommer du ihåg incidenten med mobiltelefonen.. Hihihi, mammor är också mänskliga alltså?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar