Skrivpuffen



Nånstans i takt med vinterns grepp tog min lust till att skriva slut. Utmaningen från Skrivpuffen att varje dag skriva en text utifrån ett ord eller mening lockade mig inte längre.

Men nu börjar nån slags lust ge sig till känna igen...jag är otroligt trög och svårstartad, men känner att en vilja till att skriva spirar nånstans.

Jag kanske kan jämföras med sonens moppe som efter att ha stått i källaren hela vintern nu har tagits fram och efter många försök äntligen gett med sig och startar igen.

Dagens skrivpuff är "att lova" och jag kan inte komma på nån strålande bra text runt det ordet, men jag jag har lovat mig själv idag, eller gjorde redan igår kväll, att idag ska det inte bli något tycka-synd-om-liggande-på-soffan beteende käkandes tröstechoklad för att jag har så förbenat ont i mitt knä...nej idag stoppar jag i mig värktabletter istället (mot min vilja) och ska ta tag i dagen. Innan kvällen har jag lovat mig själv att all tvätt ska vara struken och vikt, köket ska få en välbehövlig uppfräschning och så även min balkong. Mer vågar jag väl ändå inte lova....


Utanför är himlen blå med lätta vita moln, inga mörka gråa askmoln i sikte...jag börjar dagen med att gå en tur med Sigge.



Kommentarer

  1. Lova att du tar hand om dig också! Varmt välkommen tillbaka!

    SvaraRadera
  2. Lova att inte försvinna igen. Jag har saknat dina inlägg.
    Ett litet tips!
    Jag brukar skriva ned allting jag skall göra på en lista som jag sedan stryker allteftersom jag tar itu med sakerna. Det driver en att göra saker, och man känner sig riktigt "duktig" när man ser de tjocka svarta överstrykningarna på kvällen.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Va´glad jag blev när jag fick se er här och läser era kommentarer. Kram till er båda och tack för tipset Razaha!

    SvaraRadera
  4. Har också börjat ta itu med alla gamla "surdegar" o dammråttor här hemma, Razaha´s tips om lista funkar bra även här. Segheten bruten för denna gång :-) Klappa knät från mig ;) o kram

    SvaraRadera
  5. Tack Myrna-vännen..jag ska klappa knä´t ömt :-). Jag lovade så mycket i min blogg idag, nu är et sen eftermiddag och jag har inte kommit längre än till mitt första projekt - köket. Blir inte mer heller idag känner jag. Ops, nu snöar det ut...jaja, så länge det inte snöar aska så....

    SvaraRadera
  6. Tack för att jag fick läsa - var rädd om knät

    SvaraRadera
  7. Visst är det svårt att starta ibland, men du kom ju igång! Det är ju jättebra!!! :-) Hoppas du kryar på knät.

    SvaraRadera
  8. Hej, roligt att läsa igen! Bra att du startade med bloggen, för det har varit tomt.

    Hittade min dammsugare idag och det var väl bra, dammråttorna är borta nu, känns riktigt presentabelt ;-)

    Ha dä gôtt, trots knät!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Kattpiss

Påskledig

Bröllopet