Kärlek är kärlek...

Detta fantastiska bröllop som rört upp så mycket känslor. Visst...jag håller med att om att bevakningen har varit bara för mycket runt det hela och att man kan bli upprörd över allt överdåd.

Jag läste nånstans att bröllopet och allt runt det har kostat oss 14:-/person och det kan jag gärna betala för att få en sån lördag jag fick igår....att få se denna äkta kärlek hos Victoria och Daniel.

Jag tror att gårdagen har gjort något med våra känslor för många av oss. Vi har så lätt att vara cyniska...men jag tror att äktheten och glädjen som Victoria och Daniel utstrålar påverkar oss alla positivt.

Att se vår härlige kung visa sin kärlek till sin Silvia igår och därefter Daniels kärlekstal till sin Victoria...jag det rör vid mig i varje fall och precis som Daniel sa "störst av allt är kärleken".

Jag vet inte om jag får fram vad jag vill med den här texten...men trots all överklass, allt glitter, alla miljoner som detta har kostat och som har upprört så många...så är det sann kärlek vi har fått se.

Jag ser fram emot när min dotter ska gifta sig med sin Freddy och gläds så åt att se och uppleva deras äkta kärlek.

Jag utbringar ett fyrfaldigt leve för kärleken...den övervinner allt!
Kommentarer

 1. Jag har inte sett alltihop, men det har faktiskt rört vid mig också, precis som du skriver :) Trodde jag var immun mot så'nt där, men där satt jag och - tårarna rann :) Äkta kärlek framkallar tårar, jag lovar :) Lycka till med din dotters bröllop också :) Somrig kraam från mig i Viken :D

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att se hur människor riktigt lyser av kärlek!
  Skönt slippa allt elände i media - om bara för ett par dagar - och få gråta av lycka istället!

  SvaraRadera
 3. Det är bra att man kan uttrycka olika åsikter om ämnet. Jag såg bara snuttar av bröllopet men visst var det fint. Däremot tycker jag att det skulle varit frivilligt att bidra till detta och att våra sjuka, gamla, hemlösa och barn plus många andra hade varit mer rätt mål att dela våra 14kr per person till! Jag tycker inte att man ska satsa allmänna medel (åtminstone så mycket) till ett bröllop om man inte har "råd" med sjukvård m.m. Men som sagt; var och en får ju tycka som man vill. Och jag tvekar inte en sekund på att Victoria och Daniel är lyckliga med varandra och att det är härligt att se sådant. Men priset reagerar jag på! Ungefär som att man i ett hushåll först köper lyxartiklar och efter det kollar om man har råd med hyran! Ha en skön Midsommar!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar