Nu drar ovädret igång på riktigt.

Det jag beskrev i förmiddags i min blogg....lite blåst och regn...det var ju ingenting. Nu drar monsunregnet in och det blåser som f#n. 20m/s ska det bli om det inte redan är det. Var ute en kort sväng förrut med Sigge. Dyngsura lyckades vi ta oss in igen...nära att vi hade blåst förbi vår port och kanske landat i bäverån längre ner.
Jag har plockat ner blomamplarna på balkongen, annars kanske dom kränger sig loss och far ner i huvudet på grannen längst ner...gjorde ju absolut ingenting . Det skulle väl i så fall bli force majeure?

Kommentarer

 1. Jag fick en jäkla regnskur rätt i fejjan när jag skulle hoppa in i bilen innan. Trodde inte jag skulle få upp dörren för det blåste så. Nu har vinden dock mojnat...

  SvaraRadera
 2. Men vilket oväder - tur att jag sluppit det där jag bor

  SvaraRadera
 3. Vissa grannar behöver helt klart en ampel i skallen :)

  SvaraRadera
 4. Absolut force majeure! Kanske vore det ingen skada skedd, bleve i alla fall lugnare.

  SvaraRadera
 5. Här har det regnat hela da'n, men inte blåst så värst (peppar, peppar) - Vart tog sommaren vägen, nå'n som kan hämta den igen?

  Sigge vill väl inte ut så gärna i blåst o regn, eller? Ser honom framför mig, när han stretar tillbaka och vill - hem :)

  Värmande torkande kram på er båda goa :D

  SvaraRadera
 6. Det kom intensiv regn och åska och så var det över ... men temperaturen sjönk och det blev plaskvåt ute :(

  SvaraRadera
 7. Nix, här på östkusten är det fortfarande lugnt o stilla, får se vad som händer inatt.

  SvaraRadera
 8. Fick åka till modern o såga ner resten på ett träd som knäckts på mitten i ovädret. Som tur var så missade trädet precis garaget o ledningar.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar