Aj, aj...knät igen.

Det blir soffläge ikväll då. Jag har ju att göra med att hitta alla er som jag av nån oförklarlig anledning slängde iväg innan jag pep iväg till jobbet i morse. Så nu värmer laptopen magen och Sigge myser här bredvid.

Tur förresten att jag har ett jobb där ett ont knä inte är något hinder. Jobba vill jag och jag trivs så bra!! Mycket att göra, många trådar att hålla koll på, småstressigt bitvis, telefonen ringer, hjälper och coachar, rätar ut frågetecken, tar emot anmälningar till alla våra kurser, administrerar och lär mig nytt datasystem ....me like it!   

Som ni ser har jag redan lyckats återställa en hel del av er, mina favoriter...några fattas ännu...men snart är ni nog med alla igen.

Ha en skön kväll.

Kommentarer

 1. God bedring med knäet! Och en klapp till Sigge :-)

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du börjar hitta oss igen. Ta hand om knät nu

  SvaraRadera
 3. Ta det lugnt med knät, satsa på soffan du! Vad modig du är som går ut med din vikt...jag vill komma ner till den du har nu.... Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas knät blir bra snabbt! Och det är roligt att trivas på jobbet!
  Jag har missat din överraskning totalt, roligt och tack för att du påminde mig!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Blåser på knät, så att du blir värkfri igen :D

  SvaraRadera
 6. Hihi.."Sigge...den du inte visste du behövde" herregud jag förstår verkligen att han behövs!!!!

  Kul att ha ett jobb som man trivs med, det har jag också! Jobbigt ibland (ganska ofta;)) men jag skulle inte vilja byta!
  Krya på dig!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Tack för era "kryapådig"....nu är det ny morgon och knät känns mycket bättre...tack vare er och lite vila.

  Fru Venus: Jag beslöt mig för att blotta mig helt och gå ut med vikten eftersom jag tror att det kan hjälpa mig att inte smita undan, utan ta tag i det här innan mer kilon smyger på, såsom det har gjort för mig under senaste året. Men vi kämpar på nu på var sitt håll så får vi se hur det går. Vi ska fixa det här!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar