Go´morron!

Glömde helt bort bloggar igår kväll. ICA hade vräkt fram en massa härligt garn igår mitt i min väg fram till mjölken. Underbara färger och jag lät mig frestas. En varm go´ halsduk tänkte jag.
Hela kvällen sen blev jag sittandes i hörnan i den ljusa fåtöljen ni vet och stickade. Jättekul. Det ska bli en halsduk stickad på diagonalen har jag tänkt - ni ska få bild senare.
Inte lika kul tyckte Sigge, som är van att ha en lat matte liggandes i ena tv-soffan på kvällen, så han kan placera sig skönt vid mina fötter, snarka och drömma sig bort. Han satt, i stort sett hela kvällen, på fotpuffen framför mig och stirrade och försökte förmedla med sina ögon att vi skulle gå och lägga oss i soffan. Till slut gav han dock upp och la sig tillrätta bredvid sonen istället, men med små förargade ögonkast mot mig.

Senare idag ska jag göra en bekännelse och även be om förlåt.
Vi syns...

Ha  nu en bra dag alla - jag cyklar till jobbet nu....tog bilen, det regnade.

"När det invanda mönstret bryts kan helt nya världar uppstå."

Kommentarer

 1. Åh, du är så duktig att sticka o fixa fina saker :) Du har massor av "hantverksblod" i dig, som du ska vara rädd om :)
  Spännande :) Ser fram emot att få se den färdiga sjalen, blir nog bara så skön o vacker :)
  Sticka gärna och pyssla på, men glöm inte bort din o allas våra bloggar för dä, då blir ju t o m Sigge putt på dig :)
  Puss på nosen Sigge o kraamis mä pepp o värme till dig matte :D

  SvaraRadera
 2. På "mitt" ICA fanns också ett berg med garn men jag stod emot frestelsen. Fast jag tror jag åker tillbaka i dag...... Blev sugen igen när jag läste ditt inlägg!

  SvaraRadera
 3. Mitt dåvarande stickande slutade alltid i aningen en ärm, ett bakstycke eller ett pannband efter som jag alltid tröttnade lååångt innan något blev klart. Ändå stickade jag i sådant där garn som var så poppis på 80-talet (mohair kanske?)på gigantiska stickor.
  Tålamod är inte min främsta egenskap:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar