Go´morron!

Det är måndag och det är minus 800 gr.
Nej inte ute, utan min våg visar nu på morronen 68,2 kg
Helt ok känner jag, med tanke på vad jag satte i mig igår

Jag har inte varit hungrig en enda dag, eller sugen kanske jag ska skriva. Så snart jag blir hungrig då äter jag och jag äter en bra frukost, ser till att jag har en frukt med mig till mellanmålet på förmidda´n när det suger till lite runt 10-snåret.
Äter en lunch och lite mellanmål på eftermidda´n typ keso och hallon eller en frukt då också och sen vid 17-18-tiden en middag. Kan sen bli en  liten, liten  kvällsmacka och te senare på kvällen. Jag dricker alltid vatten till maten...öl dricker jag väl nästan aldrig och vin...ja, slår man ut min konsumtion på ett år kanske det blir tre-fyra flaskor totalt. Så jag är ingen storkonsumerare vad det gäller såna drycker och dricker heller aldrig läskedrycker. Mycket kalorier finns i alkohol och läsk...det kanske man inte tänker på. 
Jag äter all slags mat i måttliga mängder, undviker godis och kaffebröd...förutom igår då jag åt både kaka och godis. Men varför inte...man behöver ju inte vara stenhård varje dag.
Det här fungerar bra för mig, jag är ingen dietmänniska och kan inte hålla mig till nån slags speciell mat eller kanske dricka några bantar-soppor eller annat varje dag. Nå´t sånt klarar jag kanske 2-3 dagar, sen vill jag ha "riktig" mat.
Jag har inte tränat något under den här tiden, inte mer än lite promenader med Sigge och dom promenaderna  är inte påfrestande kan jag säga.
Jag "sponsrar" ju gymmet här i byn med att ha betalt  ett gymkort för ett  år. Där har jag inte varit sen april tror jag det var...hade tänkt att köra igång med kanske 2 pass/vecka from sept, men....nu är månaden snart slut och jag har inte rikigt kommit så långt ännu. Gymmet ligger ca 500 meter från där jag bor.   

Dagens tanke i min lilla bok:
"I förändringens värld är det något sort med trogna vänner." 
Visst är det så...och ni därute är några av mina trogna vänner :-)
Ha en bra måndag alla.
Kram

Kommentarer

 1. Skönt att gå ner även om det tar lite tid och är i små portioner. Ner är ju alltid ner.
  Tack för tipset om handen. Den sitter nu så grant på min blogg också. Viktigt det där :) Ha en trevlig måndag.

  SvaraRadera
 2. Men grattis, nästan 1 kg till :)
  Jag följer inte heller nå'n speciell diet, för det funkar inte :) Men jag älskar mina hemmagjorda soppor, så jag får i mig näring, för annars orkar jag inte lika mycke :)Tummarna för dig min vän :)
  Ha en fin måndag o ny vecka, som här börjar med sol o blå himmel - trots att dom grå börjar att torna upp sig - ser jag :/ Peppande kraaamis :D

  SvaraRadera
 3. Klokt av dig tycker jag att inte följa någon speciell diet.
  Jag kan inte heller tänka mig att äta bara en viss sorts mat.
  Det gäller att hitta en metod som passar en själv och sen hålla fast vid det.
  Att tappa vikt är inte det svåra tycker jag utan det är att hålla den sen.
  Du har helt rätt...det är Vilda som är på bilden.=)
  Ha en fin dag vännen!
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar