Jag funderar

Om någon säger till mig att det här är en diskmaskin och där plockar man in smutsig disk. Kanske måste du först  plocka ur ren disk och då ställa in det i skåpen du ser här över diskbänken. Bestick och knivar mm lägger vi i dom här lådorna.
Sen om du tittar här i badrummet så har vi en uppsamlingsplats för smutsiga kläder, det är den här tunnan där i hörnet.
Du hittar även en tvättmaskin, det är den där vita där borta och i den tvättar man dom smutsiga kläderna, för att sen hänga up dom här i det här torkskåpet eller ockå använda torktumlaren som står här över själva tvättmaskinen.
Om vi sen tar en titt i städskåpet här i hallen, så vad hittar vi där...jo, en dammsugare och den används för att suga upp damm och smuts från golv och mattor. Om det är så att man tycker att den suger dåligt, ja då kan det vara så att påsen är full och man får då byta till en ny. Dom ligger på den här hyllan.

Ja, om jag får den här grundliga genomgången på hur saker och ting bör och ska utföras ...ja, då förstår ju jag att det här är vad som gäller och vad som ska göras är i fortsättningen.

Men varför är det så att övriga här i min lilla familj har så kort minne för såna här sysslor....efter 5-7 dagar i snitt är allt som bortblåst och ingen hittar längre vägen varken till tvättkorg, diskmaskin och absolut inte till nån dammsugare.

Jag bara undrar....

Tjoho, nu är det Antikdeckarna!!

Välkommen Suzan!

Kommentarer

 1. Visst är det konstigt!? Men om man i mars lovar att dom ska få en ny telefon i julklapp så kan du ge dig 17 på att de minns det!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med, superkonstigt:)

  SvaraRadera
 3. Mmmm, visst är det knepigt :)
  Nå'n som fattar? :)
  That's life :)
  Men snart fattar vi :)
  Kramis o ha det bäst :D

  SvaraRadera
 4. Varför känner jag igen det där lite grann?

  SvaraRadera
 5. Ja du, sånt äe livet. Här skulle det bli travar med disk på bordet framför TV,n om man inte tjatade. Nu mer så kan jag inte skylla på någon då då har egna bord.
  Men kul var det häromdagen då sonen ringde o beklagde sig över hur mycket disk han hade å hur äckligt det var med gamla mögliga intorkade matrester.
  Undrar när dom lär sig!

  SvaraRadera
 6. Jag tror det är genetiskt på något underligt vis.
  Känner tyvärr igen syndromet allt för väl-
  Kramar:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar