Jag hittade gömstället.

I förrgår morse, när jag passerade köket för att ge mig iväg till jobbet, såg jag i ögonvrån rostade brödskivor med nåt brunt på som starkt påminde om Nutella. Min son satt och åt frukost och det var hans smörgåsar. Nåja...jag säger "hej, vi ses i efterrmiddag."
Hela vägen cyklandes till jobbet funderar jag. Nutella - jag har inte köpt någon Nutella!! Det vore att utmana mig själv nu när jag ska gå ner i vikt.
Sonen gillar ibland att ha det på smörgås och då har jag köpt hem till honom, men då har det burit sig så illa att burken snabbt blivit tom utan att han har fått så mycket med. Han har då klagat och skyllt på mig??

Väl hemma från jobb kollar jag skafferi och kylskåp. Nej jag hittar inget. Jag såg nog fel på morronen, bråttom som man har och så....
Men så igår morse ser jag samma sak. Han sitter där och smaskar och inte är det ost eller leverpastej  han har på smörgåsen....
Sent igår kväll när söner har lagt sig letar jag och hittar burken gömd bakom Cornflakesen i skåpet ovanför kylskåpet.
Jag vet att du min käre son läser denna blogg ibland och jag lovar köpa en ny burk till dig idag så snart jag slutat jobbet.

Kommentarer

 1. Förstår sonen, det är ljuvligt gott! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken prövning att försöka stå emot Nutella, förstår så väl att du letade febrilt efter denna goa burk. Hoppas nu att du inte glömde köpa en ny burk till sonen och håller mina tummar för dig att du orkar motstå frestelsen.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 3. Nutella. Det är ju bara så himla gott. Är rädd för att jag skull gjort detsamma. Ibland måste man ju unna sig lite. Eller hur? =)

  SvaraRadera
 4. Gode Gud, det där skulle jag behöva nu...

  SvaraRadera
 5. Ha ha! Om du åker till Spanien kan jag rekommendera Nocilla (mycket godare än Nutella). Nutella kan jag vara utan men Nocilla kan inte finnas i samma hus utan att jag vräker i mig

  SvaraRadera
 6. Tack för det tipset Shamrock. Då får nog nästa "sista minuten" bli destination Spanien ;-)

  SvaraRadera
 7. Den j-a Nutella, att testa dig precis som du har slutit ett avtal med måttband o våg :)
  Men jag vet, när suget kommer, så gör det dä :/
  Glöm inte löftet till sonen, så att han får sin "frukost", hm . . .
  Tummarna ändå och ha det bara jättebäst, för det är du bara värd :)
  Puss o kraamis på dig o goa Sigge :D

  SvaraRadera
 8. Urk....sååå äckligt, fungerar möjligen som fyllning i bakverk men som frukost?

  SvaraRadera
 9. Skrattar gott!
  Är man beroende så är man, sånt är inte lätt att bli av med. Som vanligt med missbrukare så är det de närmaste som får dyrt betala det beroendet *ler sött*.
  Finns smörgåschocklad som standard i Danmark, så varför inte.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar