Ruggigt

Jag vaknar till en riktigt ruggig höstdag. Det blåser och det regnar utanför mitt fönster och det är en morgon som kräver värmeljus och en go´ varm filt runt frusna fötter. 

Men jag får inte sitta hur länge som helst och kura....ska snart dra iväg med mina kartonger till loppisen.
Måtte det bli en bra försäljningsdag, så söner slipper kånka ner dom i källaren se´n igen. Det här blir första gången som jag är på den andra sidan disken...loppis gillar jag ju...men jag brukar ju vara den som gärna handlar. Kommer jag att lyckas sälja något och framförallt.....kommer jag att lyckas att INTE köpa något?? Vi får se.
I vilket fall tycker jag att jag har allt under kontroll nu
Kartongerna står i hallen, sönerna ska snart kånka ner dom till bilen, växelpengar har jag fixat, glasögonen sitter på näsan, en hopfällbar stol har jag i bagaget det vet jag. Jag vet också vilken mobil som är min, ska kontrollera innan jag drar att jag inte har någon extra i bakfickan...:-)
Just det... jag skulle ju komma ihåg att ta med lite kaffe och nån macka. Visste väl att det var nåt jag hade glömt...jag laddar bryggarn nu, letar fram termosen och brer ett par mackor.
Ha en skön söndag alla...så hörs vi säkert ikväll igen.

Dagens tanke lyder så här:
"Allt blir så mycket enklare när vi accepterar att allt inte går att förklara eller ens förstå."
Den är bra.
Kram
            

Kommentarer

 1. Lycka till med loppisen. :)

  SvaraRadera
 2. Yes, nu säljer du utav bara sjutton, eller hur :)

  SvaraRadera
 3. Önskar dig massor med lycka till! Glöm inte att klä dig varmt om ni ska va ute. Själv älskar jag ju oxå loppisar och sist det var så handlade jag bara... Egentligen skulle jag varit med som säljare men avbokade i sista stund. Så nu är hela klädkammaren fylld med sådant som ska säljas!
  Ha nu en underbart rolig dag!

  SvaraRadera
 4. Lycka till...hoppas du får sälja ALLT!! Så sönerna slipper kånka ner till källaren igen!! Jag har en gång sålt prylar på loppis...Det som sålde mest var barnens gamla leksaker..och de pengarna gav jag till mina barn. Annars tyckte jag att det var ett väldigt prutande, jag som är så billig...men det var kul och se alla människor från andrasidanbordet s a s! Kul att följa din bantning!!! jag går på Itrim och gått ner 7 kg..( innan sommaren för då gick jag upp3) hahahaha,.,.Kram Karina// som kämpar vidare med tavlor och Livet i allmänhet! Kul att du blev inspirerad att måla!!!!! Gör det, det är toppen!

  SvaraRadera
 5. Hur lyckades du få in Vi Gillar Olika-handen på bloggen? Jag har den på Facebook. Hmmm får nog pilla lite =) Hoppas du får sålt en massa och köpt lite mindre :)

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du har lyckats sålt det mesta och köpt kanske bara någon grej.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 7. Lycka till, det är ju loppisväder, för sjutton!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar