Tack Cecilia!

Jag har fått en Award! Min allra första.

Från Cecilia som har bloggen Handarbetskorgen.

Denna Award för med sig att jag ska berätta för er sju saker om mig som ni kanske inte redan vet. Inte så lätt, men så här får det bli:

1. Jag är inte gift, inte sambo utan jag väljer att vara självbo. Trivs mycket bra med det – ja, jag har ju en son som bor hemma, så 100% självbo är jag ju inte riktigt ännu.

2. Jag bor i Värmland, Årjäng, ca 3 mil från norska gränsen.

3. Jag börjar gärna på projekt, såsom stickning, smycken, sy…ja, jag är väldigt intresserad av pyssel av allehanda slag, men....jag har en förmåga att starta upp frenetiskt och sen blir det liggande.

4. Djurvän med råge.

5. Inte road av matlagning, ser det som ett måste. Men äter gärna god mat och dricker gott vin och någon annan får gärna laga det.

6. Skulle genast flytta från Sverige om jag fick en möjlighet. Vill bo i ett varmare klimat. Det har alltid varit min dröm.

7. En bra bok och annat får vänta. Älskar böcker av allehanda slag, ja…inte deckare, kanske med några undantag. Har gärna ett par böcker på gång samtidigt.

Denna Award ska jag nu skicka vidare till sju stycken bloggare. Fy sjutton det här är svårt! Finns ju så  många som jag bara älskar att läsa. Men så här får det bli och kom nu ihåg ni också vad som åligger er i och med denna utmärkelse.

Vårt hus i Provence
Ting och Tankar 
Livet på en pinne
Cinas låda
baravaramadlar
Källings fundering
Life as I see it

Kommentarer

 1. En bo är nog det näst bästa sällskapet, fr.f.a för den kräver inget av en!
  :)

  SvaraRadera
 2. Jag bugar o tackar....Visste inte förrän nu att det fanns nåt som heter award :-O... Kramen från öa

  SvaraRadera
 3. Så mycket vi inte vet, förrän vi blir upplysta :)

  Lycka till med awarden.
  Kramis från Viken :)

  SvaraRadera
 4. Kul att få veta lite mer om dig!
  I Årjäng har jag varit, min son och jag cyklade dressin och det var varmt så sedan köpte jag en bikini till mig i en outletaffär lite utanför...tror jag!
  Punkt fem känner jag igen, slapp jag laga mat resten av livet skulle jag vara nöjd!

  SvaraRadera
 5. Tack för det, Anna! Jag får suga på den karamellen en liten stund, sen ska jag berätta...! Årjäng, där har jag faktiskt aldrig varit men har ju hört att Värmland är så skönt!
  Tack igen! Kram!

  SvaraRadera
 6. Tackar! Ska försöka hitta på sju nyheter om mig själv. Så länge kan du kolla i min stickblogg så får du veta lite mer om vem jag är.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar