Jag har det ganska bra


Det är tämligen lugnt med karusellerna i huvudet för tillfället. Jag har legat hela da´n, läst lite, surfat runt på nätet, slumrat till...ja, jag har haft det ganska bra.
Tycker jag är lite bättre, jämförelsevis mot igår då jag inte kunde vrida på huvudet när jag låg ner utan att det snurrade till riktigt ordentligt. Det gör det inte nu. 
Snälla omtänksamma grannen har varit på promenad med Sigge. Pojkarna har precis kommit hem från skolan och jobbet och just nu står stora sonen i köket och lagar pasta carbonara. Färsk pasta, grädde,vitlök, bacon ägg och massor med parmesanost. Mums
Funderar på om jag sen ska ta mig en promenad ut. Skulle jag vingla till och tappa balansen, ja, då är det Fru Venus fel. Punschpraliner var hon tvungen att skriva om igår. Hela da´n har jag legat här och tänkt på härliga, go´a praliner. Jag tror faktiskt det skulle göra susen med lite sån´t för min yrsel och nu har jag bestämt att när man är sjuk då får man äta godis, så är det.
Det blir även då Fru Venus fel om jag inte har gått ner något vid invägningen på måndag nästa vecka.

  

Kommentarer

 1. Finns det fortfarande punchpraliner? Jag har inte sett dem på år och dar...

  Skönt att du verkar vara på bättringsvägen

  SvaraRadera
 2. Nämen usch det där låter inte bra. Ta dig lite punchpraliner du, om inte annat så blir det kanske lite roligare att vara sjuk.
  Hoppas det snurrat färdigt till i morgon. Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Klart du ska ha godis! Men punschpraliner...?

  SvaraRadera
 4. Klart att du är värd LITE godis efter en sådan pärs. Men inte skylla på stackars Venus.
  Fy på sig!
  Hoppas du har vett att gå till doktorn om det inte blir bättre, finns som sagt medikamenten som kan hjälpa.
  Håller iaf tummarna.
  Krammiz

  SvaraRadera
 5. Helt okey för min del, det mesta är mitt fel nu för tiden ;-) och punchissar är SÅ GOTT!! Krya-på-dig-kram!!

  SvaraRadera
 6. Stackars stackars fru Venus, får skulden för allt, fniss :) Men vet du vad jag tycker du ska testa . . . Jo, blanda en salt o sockerlösning (liten nypa salt o liten nypa socker, som rörs ut i vatten). Då kan du bli bättre - o så är det så viktigt att dricka väl med vatten. Då kan skräp o biprodukter forslas genom organ o blodkärlen o blodkärlen behåller sin volym o blir inte för trånga :) Du blir yr om du har vattenbrist, du får huvudvärk om du har vattenbrist, ryggvärk kan bero på vattenbrist + värre "sjukdomar" mä osv osv :)
  Var rädd om dig och BÖRJA DRICK VATTEN min vän!
  Värmande läkande kraamis
  från hon, den tjatiga :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar