Jag kom igång

Det här med att blogga är inte dumt...det får en att göra både det ena och det andra. Halva jobbet är gjort nu, man kan skönja ett golv i klädkammaren/förrådet och en hel del kläder har jag rensat ut och ska slängas. Lite "javisst ja" blir det, som t ex när jag upptäcker att jag köpte visst en ganska likadan höstjacka ifjol som den jag köpte för några veckor sen. Jaja...det får jag förtränga på nåt sätt... var det nån som tänkte light alz... 

Jag hittade också ett par stövlar som jag glömt bort att jag hade och då köpt nya nu i höst....man kan inte komma ihåg allt, så är det bara.

Jag har så svårt för att slänga jeans, vet inte varför. Ska inte här berätta för er hur många par jag har...det är många kan jag säga...i olika storlekar...många i dom lite mindre storlekarna som jag hela tiden tror jag ska komma i igen. Jo, dom får vara kvar.

Nu måste jag ta en paus...kanske ända till imorgon, men då ska det bli klart. Jag har en rygg som är urusel och det gör att jag får ta korta arbetspass.

Så forts. på detta följer imorgon....

Kommentarer

 1. Vad skönt att du har kommit igång med sorteringen, den fortsätter nog av bara farten i morgon.
  Ha en skön kväll:)

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att du tänker på ryggen, lyssnar på signalerna: att nu är det dags för paus :)
  Lyssnar du även på "vattensignalerna", hm :)
  Så flitig du är, mina garderober osv är inte gjorda än, men nu är det bara insidan av fönstret i sovrummet kvar att putsa :)
  Se'n kanske jag börjar med kläder o sortering, hm, eller inte :/ :)
  Kraftgivande o masserande kraamisen Nu :D

  SvaraRadera
 3. SKönt när man kommit så långt att man rensar...tycker jag känner igen mig med klädinköpen...:) om du är intresserad utav någon kudde så är det bara att du hör av dig, ha en skön kväll, KRAM

  SvaraRadera
 4. Frank e lite småkär i sigge! =)

  SvaraRadera
 5. *suck* Jag har också en hög med "jeans jag kommer i sen när jag gått ner i vikt".... Kvällskram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar