Kikki talade ut...igen!

Kikki var hos Skavlan igår och talade ut.
För vilken gång i ordningen?
Självklart har jag all empati för hennes liv och framförallt hennes barndom. Jag och många, många andra har  också haft en inte alltför underbar barndom och även har vi också  haft ett liv kantat med både stickiga tistlar och mjuka, underbart färgglada minnen.
Vem har inte gått igenom en skilsmässa t ex?
Ja, jag tycker det blir lite patetiskt det hela...det här med att gråta ut hela tiden. Att göra sig till offer för det som har varit gagnar ingen - framförallt inte sig själv.
När hon sen erbjöd den ena halvan av sin dubbelsäng till en av världens främste matematiker, Cédric Villani från Frankrike även han gäst hos Skavlan, då gömde jag mig bakom soffkudden och skämdes.

Jag har gillat Kikki och tycker hon har en fantastisk sångröst - ta vara på den, ut och gläd andra med din röst och dina sånger, skippa "tyck-synd-om-mig-syndromet" och du kommer att må så mycket bättre. Genom att ge av sig själv till andra, glädja andra, då mår man så mycket bättre själv. Jag fick en tanke när jag tittade på henne där hon satt i all sin klagan - vad tänker/tycker hennes barn.

Nej, Kikki...kom igen! Du är så himla bra när du sjunger country eller gospels...jag ryser! Ta till vara på din specialitet!Dagens tanke från min "morgon-bok" lyder:
"Där du inte finner kärlek - ge kärlek och du kommer att få kärlek."  

Ha en bra lördag alla!
Kram 

Kommentarer

 1. Jag vet inte vad jag ska tycka om henne riktigt..... allt jag hört eller läst är hämtat från skvallerpressen. Och gårdagens program såg jag inte. Borde jag göra det kanske? Fast jag vet inte om jag bryr mig, helt ärligt.
  Jag vet bara att jag tycker synd om henne. Är all skit hon får berättigad? (Varför ska jag bry min hjärna med sådant, egentligen?!)

  Ha en skön lördag!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig.
  Hon lider av samma sjukdom som jag så jag förstår
  att hon har det jobbigt med all värk men inget blir bättre av att älta.
  Det är inte hur man har det utan hur man tar det sägs det och det håller jag med om.
  Ha en mysig dag min vän & ge Sigge en kram från oss!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag gjorde likadant som du, gömde mig bakom en kudde :-/ och sen när hon tittade ut bland publiken och gjorde lite miner för att se att alla hade hört och förstått....nej, nu får hon ge upp. Som du säger, vem 17 har inte gått igenom en massa elände! Det här var absolut sista gången jag läste eller såg nånting med henne som inte har med musik att göra. Tycker synd om hennes barn...

  SvaraRadera
 4. Jag tittade inte! Jag tittar nämligen aldrig på sådant som jag kanske ville titta på för jag glömmer det hela tiden! Iallafall så tycker jag väl att även om man har haft det taskigt så måste man ju släppa det nån gång. Det var DÅ, nu är NU! Jag begriper inte varför man ska skylla på allt ledsamt som har hänt så fort man gör något fel. Varför finns det i så fall de som har haft en taskig barndom och klarar sig utmärkt? Skavlan är väl dock glad över att hon ställer upp, detta är ju mums-mums tv-program för de som vill vältra sig i hjärta-smärta-tralala...
  Iallafall önskar jag dig en underbar dag!

  SvaraRadera
 5. Glömde ju att tacka dig för den fina awarden.....tack vännen den gjorde mig väldigt glad.=)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Hej Anna! Gud så kul att du tittade in hos mig för annars hade jag kanske inte hittat till din fina blogg.
  Jag har också en Sigge och en Mira, en Sune, en Skrållan och en Simson.. Mycket pälsdjur blir det.
  Var i värmland bor du? jag bor i södra nära Vänern. Ja du behöver inte svara på det om du inte vill, men ha det gott så länge tills vi hörs igen!

  SvaraRadera
 7. Oj då, då kanske jag skall sluta pina familjen med min sång (ja, de tycker att jag kraxar)?
  :)

  SvaraRadera
 8. Jag fann ditt inlägg om Kicki genom fru Venus.
  Jag instämmer i allt vad du skrev om hennes framträdande hos Skavlan. En undran: bjuder hon in alla karlar att prova dubbelsängen?
  Jag gillar Skavlans program men igår var det så där, men underhållande med lite "udda" människor t.ex. Cidric Villani och han resonemang om matematik = filosofi.
  Ha en bra helg önskar
  Viola

  SvaraRadera
 9. Nu var det ju Skavlan och redaktionen som skötte utfrågningen, så de kan nog lastas för inriktingen på samtalet.. Inte en enda gång frågades något om hennes musik.

  SvaraRadera
 10. Uppenbarligen har hon (Kicki) inte lyckats med att komma över saker och ting själv eller fått tillräcklig hjälp med det. Visst har vi alla fått genomlida olika saker i våra liv, men vi människor är olika och har olika svårt att bearbeta saker och ting. Själv skulle jag nog inte gå till allmänheten och berätta om allt, men accepterar att vissa gör så.... Jag har själv inte - och kommer aldrig någonsin - kunna acceptera allt som hänt i mitt liv men tänker för den skull inte berätta allt vidare, men vem är jag för att döma någon annan om detta? Har man närstående som stöttar en kan det vara lättare att komma över vissa saker, men är man ensam i detta kan det vara svårare. Hur som haver: hoppas alla får en bra höst!

  SvaraRadera
 11. Säger som CiaR jag, att visst har väl även jag varit med om jättetuffa saker, men inte sätter jag igång nå'n show för det. Jag vet att Kicki haft det jobbigt med påhopp osv, men håller med dig Anna: Kicki visa dina ljusa sidor också, för du är ju så härlig :)
  Puss på nosen Sigge o kraamis matte Anna från mig i Viken o från Fly som kommer snart :D

  SvaraRadera
 12. Att tycka synd om sig själv och bli ett offer gör aldrig något gott. Varför inte göra det bästa man kan av situationen istället? Som du säger så är det trist att både hon själv och media fokuserar på hennes person och elände istället för på hennes musik. Det hela blir som en fadd smak i munnen. T.om. allt det goda och bra hon gjort, blir lite skamfilat - tyvärr.
  Ha en underbar avslutning på helgen.

  SvaraRadera
 13. Usch, fjantraggade karlar till sin ensamma säng. Hon har haft en tuff barndom men någon gång måste hon släppa "detärsyndommig" o gå vidare i livet innan det är försent.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar