Rensa i röran - vecka 3

Den här veckan får det bli ett lite mindre projekt känner jag. Jag ska rensa i min väska, slänga all skit och grejsimojs som så lätt samlas...i varje fall i min.
Ska nog titta över dom andra väskorna också...alltid hittar jag nå´t som ska slängas, eller också hittar jag nå´t jag letat efter länge ;-).
Plånboken ska rensas på kvitton och annat.
Ska ge er en bild på allt onödigt jag går och drar på varje dag, men det får bli den da´n jag tar mig an detta.  Undrar hur många pennor och trutvallor jag kommer att hitta...? 

Men ikväll ger jag mig ledigt från projekt...jag intar snart halvryggläge i soffan.
Jag känner mig helt fri från yrsel och det var härligt att gå till jobbet imorse igen.  Tror det hjälpte med lakris som Myrna tipsade mig om.

Ha en skön måndagkväll alla!
Kram     

Kommentarer

 1. Va?? Hjälpte lakrits..!! Salt eller söt?? Har hört att lakrits har annan effekt också, kan berätta det sen!! Vad skönt att du är oyrlslig. Det är hemskt att vara yr förstår jag., man tappar lusten till allt.
  VAD DU RÖJER Och RENsar, tur du tar ledigt ikväll..Jag Röjer och Rensar inte...jag hatar att röja..det är så trist..Men man måste ibland.Borde nog flytta, för då röjer jag. Inte för att jag flyttar så ofta, kanske därför jag inte röjer så ofta..Ha en bra kväll kram//Karina

  SvaraRadera
 2. Jag rensade min väska häromdagen, men banne mig är det inte dags igen...

  Skönt att du inte är yr längre!!
  Har länkat till din tävling nu.
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar