Snart, snart ska jag köra en tävling här.

Jodå det ska bli tävling här. Har funderat på det länge och nu ska det bli av bara mina besökare går över 4000-strecket. Just nu står det på dryga 3560-nånting tror jag. Så nu flyttar jag  besöksräknaren högt upp här på sidan så jag har koll. 
Än så länge vet jag inte riktigt vad jag ska lotta ut, men nånting läckert, mysigt ska det bli och foto kommer upp så snart jag bestämt mig. Det här var bara lite för-reklam så ni ska inte anmäla er ännu, utan jag hojtar till när startskottet går.

Ha nu en skön fredag-kväll. Jag själv ska bara slappa framför tv:n.

När jag var till ICA förrut för att handla så kände jag att det är ju fredag och duktig har jag varit hela veckan, så det slank med en Fazer chokladkaka i varukorgen.
Nu har jag smakat några rutor och tänk...nej, jag tyckte inte det var så himla gott. Tror jag ger den till sonen när han kommer hem. Är jag sjuk tro? 

Kommentarer

 1. Tänk vad man kan ändra sig när man har börjat träna och hålla igen! Duktig du är! Kul med tävling ska det bli, är riktigt nyfiken. Ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. Duktiga du :)
  Det ska ju vara du som bestämmer över dina smaklökar - och det verkar du göra nu, grattis :) Du minns väl vad jag skrev om choklad (stygg som jag är - eller inte). Menar ju bara väl :)
  Tävling :) Paket :) spännande :)
  värmande höstkraamis o ha det bäst min vän :D

  SvaraRadera
 3. Det är duktigt att kunna motstå tycker jag. Jag har lite plockgodis till tv:n ikväll. Tyckte oxå att det är ju fredag och då måste man väl unna sig något. Kanske hoppar det :-)
  Nu ska jag kolla vidare i din blogg som jag slank in på ett bananskal från Violan.
  Mamma C

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jag skickar över min adress så har du den färdigt sen ;-) Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag också kunde tycka att choklad inte är gott.
  Jag köpte gardiner och lampor till vardagsrumsfönstret i plommonlila ifjol så det var ju kul att det blev höstens färg.=)
  Just nu läser jag Älskade syster av Joyce Carol Oates.
  Vi lyssnar ofta på ljudböcker tillsammans men jag har alltid en "vanlig" bok på gång också.
  Ha en härlig lördag!
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar