Söndag

Och så är det söndag igen och jag skulle egentligen stå i duschen just nu, men jag har inte kommit så långt ännu. Jag sitter här istället inkurad i min sköna, mjuka morgonrock, oduschad, med min frukost...ute stiger solen över hustaket mittemot, det blåser lite i äppelträdets grenar utanför mitt köksfönster. Sigge snarkar här tätt bredvid mig och är fortfarande trött efter all lek igår med kompisen Ingo. Han vill inte gå ut ännu, så jag kan lugnt sitta och njuta av att jag har en ledig dag utan måsten.

Nästa vecka är fylld av allt annat än ledig, egen tid. Jobbet  förstås plus en hel del förberedelser inför en presentation av mitt skötebarn - kvinnojouren - vi är inbjudna att prata på Internationella Anhörigdagen nästa vecka och veckan därpå drar vi igång höstens kurs om våld i nära relationer.
Mycket att förbereda - men idag ska jag bara vara, slappa, lägga mig en stund på spikmattan, fundera över det där att andas rätt.
Läste nyligen i en blogg att bara man har en medveten rätt andning så ökar man fettförbränningen. Den här mannen i just den bloggen, här får ni en länk,  hade uppenbarligen gått ner flera kilon pga rätt andning - låter ju enkelt, eller hur - kanske kan fortsätta att strunta i gymmet och bara andas på lite mer, lite djupare istället...??

Förresten - magen är mycket bättre - jag ska skippa den där starka värkmedicinen...jag har istället handlat en del bra saker på hälsokost och förkylningen....den är väck!

Dagens tanke är:
"Det är roligt att leva för då får man se hur det går"

Vad ska ni göra idag?

Förresten igen - jag köpte en mysig, go, varm parkas igår. Stövlarna som jag ville ha, hittade jag inte.


Välkommen i gänget Tant Björn!!

Vem blir nummer 40? Vem får jag skicka present till?     
                

Kommentarer

 1. Ledsamt att Kvinnojourer behövs, men bra att dom finns! Har ju själv jobbat med det för många år sedan så jag vet vad det handlar om. Fast jag hjälpte iväg en rymmare för så sent som i början av veckan! Jo, passa på att vila och återhämta dig på din lediga tid! Helt rätt!!! *Det är inte så illa att bli gammal - om man tänker på altenativet* ;-)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig jacka! Passa på att dra runt i morgonrocken du, det kan behövas för att samla krafter inför en jobbig vecka

  SvaraRadera
 4. Ojj! Tyckte först att jackan var ett spöke, men det var innan jag läste texten o tog på mig ögonen.
  Undrar vad jag tycker när någon är i den?
  *Ler peterssonskt*

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig jacka!! Ha en härligt lat söndag, själv ska jag ut i solskenet o tömma fulla skottkärror :-) o förmodligen fylla dom igen *L* Kram/U

  SvaraRadera
 6. Härlig jacka! Vilket otroligt, frivilligt(?) arbete du gör! Det där med att andas rätt och förbränna fett, det låter jättebra. Men om man har bekymmer att andas överhuvudtaget....:-/ Ha en skön slapparsöndag, KRAM!

  SvaraRadera
 7. Fler som du behövs min vän, stå på dig i dina åsikter, för dom är rätt. Gör så att många av dom svaga o utsatta känner sig trygga o glada :)
  Du ser vad naturmedel kan göra, vips så behövs inga kemikalie- o biverkningsframkallande mediciner, visst är det skönt :D
  Så snygg jacka, hoppas att stövlarna dyker upp också, se'n du blir du "farlig" :)
  Peppande, värmande o bästa kramis o puss på en go nos på eran slappa o sköna sönda' :D
  Från mig i Viken :D

  SvaraRadera
 8. Tack huvudvärken är en aning bättre men inte bra.
  Jag får kanske också ta en runda på spikmattan. Det låter ju himla bra det där med andningen. Tänk om det hade varit så lätt ;)

  SvaraRadera
 9. Jättesnygg jacka! Det kan behövas när det blir höstrusk.
  Ser att du också gillar Gunilla Dahlbergs bilder... =) Visst känner man igen sig!

  SvaraRadera
 10. å det säger du nu, att nr 40 ska få present!! :D
  Alltid ska man vara ett nummer ifrån...
  Det där med andning är spännande, på yogan får vi lära oss om olika andningstekniker för att gå ner i varv, bli piggare osv.. Det funkar banne mig!
  Slappa på du och ha det gott, själv ska jag jobba vidare nu *suck*

  SvaraRadera
 11. Anna - jag sitter och andas som bara den! Ser fram emot att se kilona rasa! Himla söt vovve du har! Kram och ha en fortsatt härlig slappardag!

  SvaraRadera
 12. Åh, jobbar du åt kvinnojouren = RESPEKT!!!
  Ni behövs!!
  Jag som försöker gå ner mina 10kg som jag drog på mig i höstas (av medicinska skäl:() MÅSTE ju prova "rätt andning"!!!
  Jättefin jacka!!! Hoppas du hittar stövlarna snart!!
  Ööööh....blev jag nr.40? (hoppas det:))
  Kram Eva

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar