Usch va´ äckligt!

Jag gick ju iväg och köpte mig en rejält fylld godispåse med bl a punschpraliner. Vräkte hysteriskt i mig en del, men strax blev det bara äckligt och mer än hälften av innehållet är kvar och åker i soporna strax.
Nej, mina pojkar äter inte godis så dom vill inte ha. Speciellt inte sånt godis, som dom säger, som bara är fullt med onyttiga saker. Dom tränar erhört mycket och har en mycket sund mathållning.

I vilket fall så mår jag bättre och bättre, det kanske är vila jag behöver.
Jag fick ett tips från Myrna här att pröva äta lakris när jag får yrsel. Det hjälper tydligen henne när hon får snurren pga lågt blodtryck. Jag ska prova det...mitt tryck är också lågt.
Tack för tipset Myrna.

Förlåt Fru Venus


       

Kommentarer

 1. Det blir ju snabbt äckligt. För mycket socker och annat skit som är i.

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Japp punchpraliner är äckligt om man så bara måste äta en men det mesta av annan choklad är jättegott, tyvärr!

  SvaraRadera
 3. Kommer du ihåg att jag skrev vad choklad innehåller o vad det "giftet" gör med oss . . .
  Jo Theobromin!!!! som är vanebildande o som lurar dig att fortsätta glufsandet - trots att du inte - egentligen vill ha mer???!!! Varför måste vi ha så'nt???
  Jag har vräkt i mig choklad, fanns inge stopp o snabbt åkte det in i gapet, kände nästan ingen smak, så varför åt jag? Jo, THEOBROMIN!!!
  Va' bra att du slutade och kände äckelkänsla :)
  Lyssna på dina söner. Ibland kan dom lära oss :)
  Återigen en stärkande o bästa kram
  från hon, den tjatiga i Viken :D

  SvaraRadera
 4. Hur kan man tycka chokladpraliner är äckligt..de är ju jättegoda...jag ÄLSKAR chokladpraliner..därför köper jag aldrig sådana, för då äts de upp snabbt..Bäst är att inte köpa godis om man kan motstå..ja svårt det där socker suget, som får oss att först må så gott...och sen så illa....rostade solrosfrön är väldigt gott...är det illa?? Naturgodis då..mums..en del är ju väldigt söta, så man undrar hur nyttigt det är?? Hoppas din yrsel ger sig, det verkar inte bra.. Gokväll//Kram Karina

  SvaraRadera
 5. Jag tycker alltid att det blir så, speciellt med plockgodis. Man äter några styckern sen är det bara att kasta resten. Vad jag inte fattar är att man inte lär sig och bara plockar typ 5 st?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar