Han börjar förstå hur jag vill ha det

Idag, nu på morgonen visade han, utan knussel, 67 kg, så nu var det väl 17 om han inte tar chansen och visar sig lite mer sexig (66) inför invägningen på måndag .

Go´morgon på er.
Idag läser jag i tankeboken:
"Öva idag på att säga ja till det du vill och nej till det du inte vill, istället för tvärtom."
Den är bra...oj, vad jag har övat genom åren på att säga nej utan att sen få ett dåligt samvete. Tycker att jag är ganska bra på det idag. Ibland går det bra, ibland sämre. Lika svårt kan det vara att säga jaaa ibland ...har ni tänkt på det? Eller ni kanske är duktiga ja- och nej-sägare?

Kommentarer

 1. Det är ju det svåraste som finns att säga ja eller nej på rätt ställe. Jag har väldigt svårt att säga nej ibland och ibland går det hur enkelt som helst. Ja däremot är betydligt lättare att säga fast ibland borde jag nog säga nej där jag säger ja. Sist jag sa nej där jag ville kändes det riktigt bra men jag fick verkligen stålsätta mig för att inte säga ja för det skulle ha sett bättre ut och varit snällare.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är svårt med både JA och NEJ :) Kanske blir det ibland...det jag tycker är värst är att göra de jag älskar besvikna. Jag vill göra alla glada. Dock måste man säga nej ibland för ens eget bästa. Och face it, folk kommer över det :)

  Grattis till vikten! I told you so :)

  SvaraRadera
 3. Jag är fruktansvärt bra på att säga precis vad jag tycker och tänker. Bra tycker säkert de flesta men gudars vad jag har fått lida för det... Människor som vill att man ska svara ärligt på en fråga vill nämligen inte alltid det! Märkligt eller hur... Nu bryr jag mig inte vad folk säger, kan de inte tåla att man säger vad man tycker så behöver de inte fråga. Hoppas du får en helt underbar dag! Själv sitter jag och väntar med spänning på posten, kramis i massor!

  SvaraRadera
 4. Grattis och där ser du - Vi kan :)
  Njaaa, håller nog på att träna på att säga JA till vad JAG vill o känner är rätt - för mig, men det är svårt :/
  Att "vara till lags" är i ryggmärgen, men jag håller på att frigöra mig :) Min tur nu . . .
  T o m övervikt beror på denna svårighet att se, respektera sig själv o vara stolt över MIG :)
  Ca 5 grader minus, sol o blå himmel frostiga träd har vi här i Viken :)
  Peppande kramen - och stå på dig innan nå'n annan gör dä :D

  SvaraRadera
 5. Jag säger alltför ofta vad jag tycker och tänker, men det är inte samma sak som att säga ja och nej. Inte för mig iallafall. Man vill ju gärna ställa upp mest hela tiden och det är svårt att klämma fram ett nej om man med det sårar någon. Men man ska ju tänka mer på sig själv egentligen. Det är svårt, så vi får väl öva på mer på det :)
  Och du! Låt nu bli vågen tills det är vägardag!!!

  SvaraRadera
 6. Kan inte låta bli att tänka på vad en f.d. granne sa om sin sambo vid ett tillfälle (samtalsämnet var angående telefonförsäljare):
  *Hon säger ja och ja tack till allt under hela veckan - men på fredagskvällen så är det bara nej!*

  SvaraRadera
 7. Övar mig på att känna efter i magen om jag ska säga ja eller nej till saker. Ibland blir det rätt.

  SvaraRadera
 8. Är tankeboken något du har antecknat själv eller en köpt bok? Letar efter en pepp-bok till bästis i julklapp och en bok med kloka tankar vore fint :)

  (sorry låst blogg, vet att det suger, men jag måste)

  SvaraRadera
 9. Lucky: Min tankebok är en köpt bok. Den heter "En härlig bok" och är skriven av Mia Törnblom. Absolut en toppen-pepp-bok.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar