Jag tog en stavpromenad istället

Måndagar börjar jag inte jobba förrän kl 11 och vad skulle passa bättre då än att gå till det där gymmet en sväng på morgonen. Så har jag tänkt...nej vill inte.
Jag tog istället på mig knästödet, stavar och Sigge och gick en vända på  45 min. Fick lite skäll av en sur kärring för att Sigge gick lös bredvid mig, hon var själv ute med sin vovve... men sånt kan jag ta...får väl ha han kopplad då...inte alla som vet att Sigge inte bryr sig om sura kärringar och inte så mycket om andra hundar heller.

Det känns som jag kan gå hur långt som helst när jag har stavarna och skönare med frisk luft istället för att trängas på ett gym bland svettiga människor. Nu ska jag lyfta hantlarna lite och dra en aning i resårbandet  här hemma och därmed har jag bestämt mig....varför tvinga sig till nåt som man inte tycker om. Varma kläder och ut istället. Nu kan ju vintern ställa till så att vägarna inte blir bra att gå på...så nu vet jag en sak till jag önskar mig i julklapp...ett hopfälltbart promenadband...bara så ni vet ni som funderar och inte kan komma på nåt bra att köpa till mig ;-)

 Är det nån som har erfarenhet av en sån här...berätta i så fall hur ni tycker den funkar. Jag ser när jag kollar på priser att Rusta har en som är en tusenlapp billigare än den som är på bilden. Ge mig lite tips om ni har.   

Kommentarer

 1. Bra att du tänker som du gör! Om man gör nåt som inte är roligt så struntar man ju i det iallafall...
  Vilken surkärring du träffade! Har oxå alltid haft min hund lös innan (han blev döv, nu kan jag ju inte kalla in honom) och en del blev lite sura... Dock har nog majoriteten tyckt att min hund är så himla lydig och inte brytt sig.
  Lycka till med hundpromenaderna!

  SvaraRadera
 2. Rusta grejer har den otrevliga förmågan att gå sönder fort. Skall man ha nått som skall vara länge så bör man handla någon annanstans.
  Vad det gäller motions/träningsutrustningar så finns det gott om produkter ute på marknaden som inte håller så bra kvalitet. Bra grejer är tyvärr dyra.
  Tips: Snegla på vilka märken dom har på gymmet.

  SvaraRadera
 3. Stavgång o frisk luft - bravo :) :D
  Surkärringar :( :( :(
  Gosiga Sigge :) :) :) :D

  Jag har själv kollat på ett så'nt promenadband, men köpte ju "Putte" istället :)
  Men funderar ändå, kul med ombyte o variation :)
  Men se upp, som Tord sa, kanske inte samma kvalitutta . . .
  Tycker du tänker rätt jag, frisk luft när det går o hemma inomhus annars :)
  Puss o kram o peppande kraamisen
  på er båda goa
  från "mig" :D
  Hjäälp inte inloggad nu,
  men är ju bara jag från Vintriga Viken
  Delfinolin

  SvaraRadera
 4. Och här ville Totsie ha sällskap i sängen så det blev en timmes sova istället... Har också funderat på en sån där, kan ju inte gå ut och gå på vintern då astman krånglar, men har hört att man inte ska satsa på Rusta!?

  SvaraRadera
 5. Vi funderar på köpa ett sånt men har inte bestämt oss riktigt. En kompis sa att är man van med ett från gymmet blir man grymt besviken. Jag provade ett och det går lite ryckigt till en början men man kanske måste få in takten. Funderar på om det är nackdel att den lutar uppåt så pass mycket, verkar inte gå att ställa in? Hoppas nån fler kan råda.

  SvaraRadera
 6. Ärlight talat...tror du inte det blir som vanligt? Ännu mer som står och skräpar? Så hade det blivit här.

  SvaraRadera
 7. Härligt med en frisk promenad. Jag skulle hellre vilja ha en cykel, men de verkar svåra att få ihopfällbara. :-)

  Ha en fin dag kära du!

  SvaraRadera
 8. promenader gör gott för både kropp och själ
  ha en fin kväll
  kram
  Emma

  SvaraRadera
 9. Har inget löpband själv men funderade ett tag på sånt. Alla sa till mig att, köpa billigt= att köpa dyrt (dålig kvalite, kort hållbarhet, inga finesser mm) Nu funderar jag på att köpa dvd med Zumbadans istället. Verkar kul!

  SvaraRadera
 10. Bra där, du gav mig en "spark där bak" VARFÖR är det så svårt att komma igång!!! Vikten bär iväg uppåt:(:(:(
  Jag har också funderat på en sån där, så jag har ingen erfarenhet av den.
  Jag får läsa här om någon skriver nått bra om den i en kommentar!
  Kramar

  SvaraRadera
 11. Har också funderingar på ett sådant band. Men det är ganska platskrävande även hopfällt... Och plats är inget som jag har gott om... Kanske bättre att använda sig av naturen och den friska luften!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar