Julklapp

Nu vet jag ytterligar en bok som jag önskar mig i julklapp Drama Queens - I ett liv nära dig


Drama Queens är här!

Nu har jag promenerat med Sigge, satt upp dom röda adventsgardinerna i köket (ja, jag vet att det är första advent först nästa helg, men jag har så mycket att göra innan den helgen så jag börjar lite smått redan idag, men absolut inga adventsstakar förrän till helgen)
Jag har lagat brunch till min lilla familj...risgrynsgröt,ägg, bröd och gott pålägg. Ena sonen tror att jag lagat gröten själv, men det var ICA som kokat ihop den, men jag nickade ja, när han frågade.Är det sånt som kallas en vit liten lögn? ;-) Varför ta bort den tron att hans mamma är en hejare på risgrynsgröt?

Varför berättar jag allt detta? Jo för att tala om att nu är jag värd en soffstund med boken "En doft av apelsin"...den verkar bra. Min pocketbytarvän (pocketbytarcirkel på facebook) har skrivit på första bladet: "6/12-03. Sträckläste den nästan. Mkt bra."

Va bra hon är Helen Sjöholm, sjunger just nu på radion: "Kvinnan för dig."

Kommentarer

 1. Oh, risgrynsgröt som är så gott, nu blev jag riktigt sugen. Och tack för tipset om Drama Queens, alltid trevligt med bra rekommendationer.
  Och varför oroa sig innan ett problem verkligen finns, det är ingen idé, helt riktigt, men jag har förstått att om man är en person som oroar sig så är det svårt att ändra på det....jag är så bekväm av mig så jag oroar mig sällan, ganska praktiskt.
  Och snälla, var får man tag på så fina snöflingor som singlar ner i din blogg, såna skulle jag vilja ha......
  Ha en riktigt gosig söndag
  Kram

  SvaraRadera
 2. var länge sen jag tog mig tid till att läsa...

  SvaraRadera
 3. Inte hört talas om boken, måste kolla den. Menar du att du köpt tomtegröt i korvformat!?? Tur att inte det stod i annonsen.... ;-)

  SvaraRadera
 4. Så mysigt ni har haft det :)
  En liten tjuvstart på advent, men va' gör vä dä :)
  Risgrynsgröt är gott, men "mjölkig", så jag får hoppa den, tyvärr :)
  Keso eller yoghurt med bär osv är också gott och bättre för mig :)
  Och du - ta de lilla lugna nu i veckan, så gott du kan, för du verkar ha fullt upp då, hm :)
  Säger jag som har städat bakom spisen och under mikron idag + lite annat smått o gott, hm :/
  Kramen för att inte stressa upp oss nu inför advent med värme lugn o ro :D

  SvaraRadera
 5. Hej!
  jaha du är också en tjuvstartare av julen..:-( Såg att min ena granne också hängt upp sina julgardiner..ja man blir bra sugen på att få upp dem. Men jag ska fixa det i veckan..lite varje dag får det bli, nästa helg blir lite hektisk här också då vi ska ha julmarknad på katthemmet. Så idag har symaskinen gått varm här hemma, men har också hunnit bjuda dottern med familj på middag. Tack för boktipset.jag älskar att läsa böcker. Jag väntar med spänning på det jag vann hos dig..har ju glömt vad det var..hehe
  Låter som du också haft en härlig dag..Ha en härlig kväll också.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Nä, är det första advent nästa helg??? Nu blev jag chockad...

  SvaraRadera
 7. Klart det är en vit lögn :) Risgrynsgröt är ju vit haha. Den boken har jag läst. Bra men konstig får jag nog säga. Hoppas du gillar den.

  SvaraRadera
 8. Jättetack för länken till snöflingorna! Jag skall titta på den noga och omsorgsfullt. Jag är livrädd för att försöka mig på att ändra nå't på bloggen numera, jag har en otrolig förmåga att röra till det i onödan......Men jag tycker det är SÅ fint med snöflingor!
  Trevlig kväll
  och tack!

  SvaraRadera
 9. Smart mamma du. ligger på extra plus nu till jul och får fina paket av dina söner!! Jamen samma smak igen,.den Boken bara älskar jag..och den är även så snygg att titta på och ha ligga framme på soffbordet!! Kram karina

  SvaraRadera
 10. Just det...En doft av apelsin...det var ju en bok jag skulle läsa...den glömdes bort...Tack för påminnelsen :)

  SvaraRadera
 11. Vad mysigt!! Ska också kolla in den boken...jösses, nu har jag fullt upp attläsa med allt jag vill hinna med till nästa jul :) Man får så bra tips på böcker när man läser bloggar :) Kram på dig

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar