Kan detta vara sant

Såg ni programmet på ettan igår kväll "Ung och bortskämd" tror jag det heter?

Vi, mina söner och jag, skulle se det...dom gick ifrån tv:n efter en 10 min ungefär. "Helt sjukt" var kommentaren.
Är det verkligen möjligt att det i verkligheten finns familjer som "fungerar" på detta sätt, är det inte bara en grej som SVT hittat på ?????
Om inte,,,,då blir man rädd,  ungdomarna är ju en produkt av föräldrarnas beteende och uppfostran. Det åligger föräldrar att lotsa ut sina ungdomar i det verkliga livet och lära dom vad dom behöver få med sig i vuxenlivet.
Att t ex springa hemma hos barn, som flyttat hemifrån, städa, tvätta, handla, laga mat....osv??

Mina ungdomar skulle aldrig tillåta det.

Att dom skulle få använda mitt kontokort utan kontroll, som en del föräldrar tillät i programmet - aldrig!
Men alltid kärlek, lyssna, omtanke, prata, ge råd, coacha.

Så´n morsa är jag ungefär...långt ifrån perfekt som det kan tyckas när ni nu läser, men nej...jag är bara en vanlig morsa som gör så gott JAG kan.

Detta är ett program jag inte kommer att följa och slipper då irritera mig mera över det ;-)

Kommentarer

 1. Jag vet, jag såg 10 minuter sen kände jag att det måste vara påhittat, jag bestämde mig för det iaf.

  SvaraRadera
 2. Jag missade det helt, tyvärr.
  Men det är inget som hindrar..jag kan ju ha en åsikt i allafall..så...jag håller med dig, det är sjukt. Och väligt dumt gjort av föräldrarna. Hela tanken är väl att barnen ska leva längre än vad man själv gör, så på lång sikt...blir det förmodligen besvärligt för de små gullungarna.
  Sen måste man nog ha i åtanke att dessa föräldrar som gör dessa val, högt stroligt har ett eget "problem". Och som vanligt, det är deras fria val och att välja är en av rättigheterna i detta land :D

  SvaraRadera
 3. Jag såg inte programmet, har bara sett reklamen för det och jag blev mörkrädd. Det är kanske lite vinklat men jag tror nog att det mesta är sant ändå. Skrämmande.

  SvaraRadera
 4. Såg det - hugaligen :(
  Hur ska dessa stackars ungdomar lära sig nå't om livet???!!!
  Tror inte heller att jag kommer att följa den serien i fortsättningen, gav mig ingenting annat än frustration - och det vill jag inte ha :/
  Puss o kram på dig o er alla
  med önskan om en skön tisda' trots förk....

  SvaraRadera
 5. Jag tror att det är många hem som fungerar så... Ta bara min flickas klass... De kör sina barn överallt för omd e går så kanske de bryter nåt eller??? Ungar som får som de vill är nog rätt vanligt. Tror att det ligger massor av skuldkänslor bakom... Jag som är hemma på heltid och innan dess jobbade 70% och kände att jag hade tid för mitt barn kommer nog inte hamna där. Jag är ju med nästan jämt. Hur många föräldrar kommer hem när barnen har lagt sig! Förfärligt!

  SvaraRadera
 6. Jag har inte sett det och kommer inte se det heller. Trött jag är på föräldrar som agerar hemtjänst och färdtjänst i ett försök att dölja att de inte har ett eget liv ...

  SvaraRadera
 7. Helt otroligt program. Galet på alla sätt och vis.

  Och jag ser det snöar här inne, men så mysigt. Den riktiga snön som piskar och blöter ner där ute känns sådär måste jag säga. Men din snö, den gillar jag skarpt. :-)

  SvaraRadera
 8. Hej Anna! Nu har jag hämtat ut ditt paket! Tack så mycket! Choklad är ju min favorit och de ser jättemumsiga ut :) Och en bok som jag aldrig läst, fast jag känner igen författaren! Deckare är ju verkligen välkommen! Och så en söt liten tomte. Årets första julpynt! Tackar! Kramar

  SvaraRadera
 9. Joo, jag tittade, vilka oansvariga föräldrar!!!
  Hoppas verkligen debatten kommer att ifrågasätta föräldrarnas beteende.....Så inte ungdomarna som redan övertygats om att de inte kan sköta sig själva får hela skopan kritik. Fint med snö härinne :-)

  SvaraRadera
 10. Jag undrar hur människor vill skämma ut sig nåt så fruktansvärt i tv. Det värsta jag sett banne mig

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar