Tur ändå

att jag inte överhuvudtaget lider av ett sånt städdille som Lillbabs har. Ja, lider är väl fel att skriva, hon älskar ju att städa och måste städa jämt.Tittar på henne just nu på 4:an. Får utslag av henne, tycker hon verkar så himla jobbig, kan hon inte bromsa sig lite. Lärde känna henne lite när jag för många, mänga år sen bodde på Mallis. Men varför sitta och irritera sig...jag byter kanal istället.
Ha en skön kväll.
Kram

Kommentarer

 1. Hahha. lustigt...jag skrev just i Facebook..Jag hatar att titta på Lillbabs, hon stör mig!! HUR kan hon vara så "folklig"..Tur man kan byta kanal, eller blogga lite!!
  Kram..

  SvaraRadera
 2. Gillar programmet men har gräsligt svårt för babsan. Tittar ändå för jag vill inte missa Pluras stickiga kommentarer, Petters pojkcharm o Levas knasiga uttalanden. Lillbabs får jag helt enkelt tänka bort.

  SvaraRadera
 3. Jag har ju stuga i Järsö (Järvsö) som hon sjunger så gott om. Jag har stött på henne där några ggr och hon är som en vanlig bybo.
  Äkta eller inte - inget som jag vet.
  Men ni får ursäkta mig, jag gillar hennes låtar o henne som artist, trots präktigheten.
  Men vi kan ju som sagt välja kanal, valfritt, visst är det skönt :)
  Varmaste kramen där vi alla får va' som vi är
  från mig i blaskiga Viken :D

  SvaraRadera
 4. Jag har också lite svårt för henne, men antagligen är hon så där yvig av sig pga den osäkerhet hon pratade om.
  I alla fall fantastiskt att hon är såpass gammal och ändå så pigg.

  Varm kram och sov gott!!

  SvaraRadera
 5. Har inte sett programmet, men jag vill ända passa på att oja mig över städning, det är absolut det värsta som finns, jag blir ilsk bara jag tänker på det.....
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag gillar henne! Tycker hon verkar ärlig och äkta, och lite charmig! Enligt Petter som är med i programmet, så är hon så där hjärtlig och omtänksam även när kamerorna är avstängda.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar