Boktips

Jag har så lite ord just...vet inte vart dom tagit vägen...frusit fast nånstans kanske :-/....därför blir det inte så mycket bloggat här.

Dagens tantvarning kan jag bjuda er på. När att jag kom till jobbet idag hade jag uppenbarligen ett par glasögon på huvudet och ett par på näsan ...inget jag tänkte på, men andra påpekade lite försynt det hela vid förmiddagsfikat (häpp). Jag har två likadana läsglasögon, billigt inköpta på Konsum.

Boktips står det ju i rubriken och jag kom bara på en bra bok jag läste för några år sen och har ni inte läst den...gör det: Pilotens hustru av Anita Shreve. Den finns som film också men boken är absolut bäst tycker jag.

Kommentarer

 1. Haha, det där med glasögon är ett gissel:)

  SvaraRadera
 2. För tio år sen var vi fler personer på jobbet än nu. En morgon kom den aldsta, nästan pensionerade, arbetaren inflängande. Med andan i halsen hojtade hon: Jag måste köra hem igen, jag glömde mina glasögon!
  Gissa om alla skrattade gott, för de satt uppe på huvudet :)

  SvaraRadera
 3. Jag har progressiva (ooopssss tantvarning kanske) så jag har dom alltid på, har dom aldrig på huve :) skrattar gott :)
  Boktips är alltid bra att få, ska nog börja läsa lite mer nu i vinter, för du inspirerar mig :)
  En tantvarnande inspirerande värmande kraaam NU :D

  SvaraRadera
 4. hahhah tantvarningar är skoj...känner igen det där!! Kul är ju att man kan skratta åt det!!
  Samma här..progressiva..sitter där de sitter och man slipper att efter dem titter...men det var jooooooooooooooobbigt att lära sig, att ha dem på näsan....Godkväll!! Tittar på Våra vardagshjältar nu!!

  SvaraRadera
 5. Vilket sammanträffande. Jag har precis bloggat om en annan av hennes böcker. Jag gillade oxå Pilotens hustru men var faktiskt lite besviken på den nya. Men samma hus förekommer i båda böckerna...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar