Tack och lov att jag har en son kvar hemma.

Jag hade gett mig 17 på att inte skrika fråga min son nå´t mer igår kväll ang min nya mobil. Han har ju en i stort sett likadan och han hade mammajour hela kvällen. "SAMUEL KOM, hur gör jag nu då!"
Han är snäll och tålig min pojk så han visade mig mycket lugnt och pedagogiskt :-)

Men så skulle jag ställa in larmet/väckarklockan tänkte jag och jag tror jag höll på minst en halvtimme för att komma på hur (nej det var ingen användarhandbok med, bara en lite snabbguide i över hur man kommer igång...sen ska man tydligen räkna ut resten själv :-/...men jag har hittat bruksanvisning på nätet nu) ja...larmet då...jag fick till slut hojta igen på S. Han hade gått och lagt sig. Förlåt Samuel. Nu vet jag hur man gör...lätt som en plätt var det ju...;-) och jag kom upp i tid nu på morgonen.

Nu måste jag slita mig från min leksak och se till att komma iväg till jobbet. Förhoppningvis med kläderna rättvända idag.
"Hallå Sigge, dags att vakna...vi måste gå strax!"

Ha en bra dag alla!
Vi hörs

Tanken för idag
"Vi lär oss någonting av alla våra misstag - om vi vill." 

Kommentarer

 1. Vad roligt med ny mobil!! Bra att instruktionen inte var på spanska (utan att sonen pratar svenska)som en väns nya iphone :p Hon fattade ingenting :) Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att du vill lära dig den, en del köper saker som är alldeles för avancerade och så använder de bara en bråkdel! Larmet är bland det bästa tycker jag. Mitt är inställt så det ringer alla vardagar! Fiffigt!
  Ha det bäst och sköt om dig!

  SvaraRadera
 3. Där ser man, så teknisk du är min vän :)
  Jag är en teknisk idiot, som måste hålla mig till dom enklaste varianterna - och bruksanvisningar!!! Dom får jag eksem av, både invärtes o utvärtes!!!
  Men grattis iaf till nya mobilen och grattis till en hjälpsam son :)
  Värmande kramis på dig (mä rättvända kläder, fniss) o pussen på dig trötta goa Sigge :D

  SvaraRadera
 4. Ännu en gång är jag förvissad om att jag ska köra med enkalst möjliga telefoner utan vidare finesser, då kan jag åtminstone använda den ;-)

  SvaraRadera
 5. Söner som gillar teknik och nya saker är fantastiskt bra att ha! S låter som en riktig sockertopp!

  SvaraRadera
 6. Bra med händiga söner minsann :)

  SvaraRadera
 7. hahah känner igen det där...söner som hjälper morsan med teknikens under..Tur att de finns!! Lycka till/Kram

  SvaraRadera
 8. Jamen visst är det roligt med nya tekniska prylar, även om man inte fixar allt på en gång. Jag har också en son som jag terroriserar ibland :D

  SvaraRadera
 9. Hoppas du fick på dig kläderna på rätt håll. Visst kan man bli galen på nya tekniska saker? Det kan ta ett tag innan man vänjer sig. :-)

  Kram kära du!

  SvaraRadera
 10. Fint namn din son har ;)
  Min son heter nämligen oxå Samuel.

  Kram på dig
  Okki

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar