Inlägg

Visar inlägg från juni, 2010

Jag önskar er alla...

Bild
En härlig midsommarhelg!!

Kärlek är kärlek...

Bild
Detta fantastiska bröllop som rört upp så mycket känslor. Visst...jag håller med att om att bevakningen har varit bara för mycket runt det hela och att man kan bli upprörd över allt överdåd.

Jag läste nånstans att bröllopet och allt runt det har kostat oss 14:-/person och det kan jag gärna betala för att få en sån lördag jag fick igår....att få se denna äkta kärlek hos Victoria och Daniel.

Jag tror att gårdagen har gjort något med våra känslor för många av oss. Vi har så lätt att vara cyniska...men jag tror att äktheten och glädjen som Victoria och Daniel utstrålar påverkar oss alla positivt.

Att se vår härlige kung visa sin kärlek till sin Silvia igår och därefter Daniels kärlekstal till sin Victoria...jag det rör vid mig i varje fall och precis som Daniel sa "störst av allt är kärleken".

Jag vet inte om jag får fram vad jag vill med den här texten...men trots all överklass, allt glitter, alla miljoner som detta har kostat och som har upprört så många...så är det sann kärle…

Äntligen kom han!

Bild
Ser ni honom därborta i randigt?
Jodå, om ni tittar riktigt noga. Han fixade det...en mil i regn och blåst!!
Min son sprang Stadsloppet i Karlstad igår. 3.500 var dom som tog sig runt Karlstad i regn-rusk-vädret.
John storebror skulle också ha sprungit, men blev sjuk, så killen bredvid Samuel härnere på fotot är Freddy (som ni känner igen som den lyckligt nyförlovade) . Han hoppade in och sprang tillsammans med Samuel. Det där gjorde ni jättebra båda två!