Åh va´ tråkigt!

Dt är så förbaskat tråkigt att stryka gardiner, men nu är jag snart klar...måste bara ta en paus...få så förbenat ont i ryggen där jag står och gnor.
Jag har stått och funderat på vad jag ska ha för go´ mat  nästa fredag när min minsting Samuel fyller 18 år. Han gillar biff och klyftpotatis...så något sån´t måste det bli.
Men jag vill ha lite smaskiga tillbehör, såsom en härlig, smakrik sås, sallad, varma grönsaker kanske med parmesan eller något över?
Jag själv gillar inte biff, så jag vill kunna äta mig mätt på övrigt tillbehör. Ska jag marinera biffen innan eller? Ge mig lite recept nu!
Gärna på dessert också, eftersom jag tänkte gå ifrån vår traditionella födelsedagstårta, som är pinnochiotårta med grädde och hallon.
  

Kommentarer

 1. Ska leta fram världens godaste såsrecept till dig, god bara med grönsaker ;-)

  SvaraRadera
 2. Ser jag framemot fru Venus :-)

  SvaraRadera
 3. Hej igen min vän,
  Kul att höra av dig - igen :)
  Du fixar både middag, promenadband, fönster o gardiner o promenader med skuttande Sigge :)
  Kraftgivande, sporrande o inspirerande kramis med energi o ljus NU
  :D

  SvaraRadera
 4. Halloj! Snygg sidan är, passar dig bra! Åh din minsting fyller 18år, som min då fast hon är en hon och fyller i aug, och min äldsta fyller 20år i juli!

  SvaraRadera
 5. Välkommen att kika in till hos på vår "Dubbelhakornas välmående" http://dubbelhakorna.blogspot.com/ så kanske du hittar något som inspirerar dig!

  SvaraRadera
 6. Mysigt med födelsedagsfest! Biff älskar jag :) Och klyftpotatis! Efterrätt är svårare för det finns så mycket gott. En god pannacotta är ju trevligt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar