Släckte ni?

Här satt vi i mörkret igår kväll, bara en massa värmeljus. Endast tv:n på. Måste säga att det va mysigt. ligen. Varför använda lampor på kvällarna, när man kan ha levande ljus som ger en mycket mysigare stämning.

Jag tycker man ska släcka sina lampor under Earth Hour, inte för att spara el, utan för att det är en symbol för att vi måste försöka stoppa miljöförstöringen. Om alla gör lite blir det en stor skillnad.
Jag tittade mig runt i mitt bostadsområde och även längre bort, eftersom jag har en utsikt som sträcker sig långt bort, jag tog en Sigge-sväng...jag hade förväntat mig  mörka fönster lite dovt upplysta av levande ljus, men elektriciteten flödade på som vanligt...

     

Kommentarer

 1. Ja vi släckte och här ute på landet blev det riktigt svart. Familjen myste tillsammans med tända ljus och ett gammalt TP åkte fram som vi spelade, därefter njöt vi en stund av sonens gitarrspel och pratade om allt mellan himmel o jord. :)
  Vi släcker varje år, det blir en stund för reflektion, det är bra.

  Trevlig söndag/ Maja

  SvaraRadera
 2. Åh vackert! Håller med att man borde släcka ner oftare. Denna gång hade jag dock hunnit somna i soffan, men mannen och barnen släckte ;)

  SvaraRadera
 3. Jag borde skämmas men jag glömde faktiskt... Brukar vara duktig annars med lampor, inte tända en massa. Mitt barn däremot är rädd för mörker så om jag har varit i tvättstugan möts jag av ett hav av ljus!
  Många kramar!

  SvaraRadera
 4. Vi glömde oxå, hade gäster. Men varken tv eller dator igång, så det är ju inte helt fel.

  SvaraRadera
 5. Jo jag släckte också men det var väldigt ljust i husen runtomkring. Verkar som om folk inte giter anstränga sig.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar