Tradera är inte fel

Idag gör jag garderobsrensning och har lagt ut en hel del till försäljning på Tradera. Säljer faktiskt där då och då...det är bra tycker jag när man vill bli av med lite grejer eller kläder.
Däremot köper jag i stort sett aldrig själv därifrån. Kommer håg att jag köpte några kavajer i höstas, annars tror jag aldrig jag handlat något där. Jag låter bli att kolla utbudet...allt för att inte bli frestad:-)

Där jag är...där är Sigge:-)

Kommentarer

 1. Man kanske skulle städa och testa!

  SvaraRadera
 2. Tradera är kul, men jag har inte lyckats sälja kläder där, däremot andra saker. Och handlar gör jag ibland, någon gammal porslinsgrunka eller liknande, det är kul!
  Och ja, här var släckt i går, förutom TV:n och utelampan som går på någon slags klocka som styrs i elskåpet och som vi inte förstår oss på!
  Det var jättemysigt.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Akta så att inte Sigge hänger med på köpet;-))

  SvaraRadera
 4. Visst är det bra att tänka på miljön :)
  Att sälja o köpa begagnat :)
  Och att släcka ner lite då o då - och inte bara på Earthour som var igår :)
  (dålig uppslutning är mä???)
  Det ÄR ju bara så mysigt med levande ljus och att leva lite enklare ibland :)
  Miljövänlig kram
  från "mig" :D

  SvaraRadera
 5. Är via tradera man kan köpa billiga tågbiljetter! Till resor som inte blir av om annat :-(

  SvaraRadera
 6. hahaha.. va go han är Sigge, ska va med och kolla vad matte gör :) Vi har en hel del grejor som ska bort och funderar på Tradera men hur ska man veta vad det kostar att skicka olika grejor? Måste man kolla med posten varje gång?

  SvaraRadera
 7. Jo jag satt i stearinljusen sken och tittade på tv.
  Står just nu med huvudet i skräpkammaren och hittar den ena prylen efter den andra som aldrig används så jag funderar klart på Tradera. Har aldrig provat att sälja där själv. Funderar lite som Tant björn ovanför mig hur sjutton skall jag veta vad saker och ting kostar i leverans.
  Jodå stegen är köpt på en av Blomsterlandets butik för 999kr. Lite väl dyrt men hoppas att den håller länge och det är ju zink som hyllorna är gjorda utav så då behöver man inte vara rädd för övervattning som ev rinner ner till grannen.
  Kramar:)

  Har hört ryktas om att det även kan finnas en stege på Plantagen som är billigare ca 600- 700kr.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar