Jag beundrar er

Ja, jag beundrar er mina bloggvänner, som trots jobb och mycket annat varje dag ändå hinner skriva nå´t vettigt, intressant och riktigt roligt ibland här inne i era bloggar varje dag. Ni hinner även läsa och kommentera andras inlägg.
Jag klara inte detta som ni ser....men jag läser era blogginlägg, oftast sent på kvällarna, även om jag inte alltid kommenterar.
Redan onsdag?! Nyss var det ju måndag!
Vi hörs...
Kram på er.

Dagens tanke får bli: "Ingen av oss är perfekt, därför är det viktigt att erkänna sina fel och brister och ta ansvar för dessa" ;-)   

Kommentarer

 1. Jag håller med dig. Just nu sitter jag hemma hela dagarna och har all tid i världen att läsa och kommentera. Men till vardags är det ofta svårt att få tiden att räcka till allt man vill

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild du i headern :-) Jag skriver mest dravel alla dagar men har dåligt med tid att läsa andras just nu :-( Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Du HAR i, ska det vara *suck*

  SvaraRadera
 4. Tack fru Venus! Faktiskt jag som målat och föreställer en av mina drömmar om en egen solgrind...

  SvaraRadera
 5. Vilken fin målning!

  Ja, du. Hur hinner alla med? Vardagen tar mycket tid, tyvärr.

  SvaraRadera
 6. Nu får vi inte börja se bloggen som nå't krav på att prestera eller så - för DÅ försvinner den "mysiga sammanhållningen" som vi har här (trots att vi även har annat liv) :)
  Ibland har vi mer tid - ibland har vi inte det.
  That's life - eller hur :)
  Vårkramis från ett grådaskigt Viken (men igår hade vi kanonväder)

  SvaraRadera
 7. Jättefin bild! Man hinner om man hinner, annars inte, det får ju inte vara nåt krav!

  SvaraRadera
 8. Fina du. Önskar dig en härlig dag!

  SvaraRadera
 9. Jag är ledig alltid och hinner knappt ändå! Jag beundrar oxå alla hårt arbetande människor som verkar hinna med allt.

  SvaraRadera
 10. Matte o jag hinner inte heller med min blogg och att läsa andras.... Vi har så mycket att göra, aa mest matte då. Ibland får vi ett bloggryck. Ha det fint, krama Sigge från oss.
  Kram matte o mej.

  SvaraRadera
 11. Vad underbart du målar!!! Hade tänkt skriva något om det här med tid men det försvann helt när jag fattade att du målat själv! Underbart!!

  SvaraRadera
 12. Mig tycker mycket om din header, blev glad utan anledning. Och nu ser jag i kommentaren ovanför, av Lippe, att du målat själv......VAAAAA? Du är konstnär, eller? Så fint, vill se mer!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 13. Jaa du. Jag är likadan. Jag hinner eller orkar inte i samma grad som många andra.
  Vi får göra så gott vi kan helt enkelt.

  Kram!

  SvaraRadera
 14. Fiiiiint du målat...härlig bild...jorå jag håller med, ibland hinner man inte, men det är ju så kul..så man vill hinna..Kram och gonatt..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar