På tal om bävrar

Lika värde?
Hennes politik har väl aldrig stått för lika värde och även om hon nu kände till det elller inte...spelar roll? Det är lika dåligt vilket som.
Var Vattenfall så frisläppta att näringsministern inte kände till fallskärmarna eller visste hon? I så fall har hon gett klartecken för denna girighet, då människor, en lite grupp, oftast män som anser att dom har ett tusen gånger större värde än andra människor. Att blåsa de lågavlönade på deras inkomster genom att höja elavgifterna gång på gång och sen själv singla ner sakta under mångmiljonfallskärmar.
Längese´n jag hade något förtroende för politiker och står nu denna Maud bakom dessa beslut...ja, det förvånar mig inte och, i vilket fall, tycker jag att hon ska bytas ut. Har aldrig gillat henne. Hoppas hon inte längre klarar, att likt en bäver, gnaga sig fast vid makten. Nej släpp greppet Maud!
Tankar en lördagsmorgon vid kaffekoppen från mig som inte röstar på alliansen.Nu ska vi snart gå ut en promenad. Här skiner vårsolen från en klarblå himmel. Får se om vi ser nån bäver nere vid älven idag.

Ikväll ska grannen och jag gå och lyssna på Stig Torstensson på vårt nya bibliotek som invigs idag. Denne härlige värmländske skådespelare. Det ser jag framemot.

Ha nu en skön lördag!

Dagens tanke får bli:
Ibland kan vi känna oss maktlösa inför orättvisorna i världen, men det är bara den enskilde individen som har kapacitet att förändra något.      

Kommentarer

 1. Att Maud kommer från vårt län är inget man är stolt över. "Stidsbävern" gör ingen vidare reklam för oss norrlänningar tycker jag. Girig är vad hon är i alla lägen. Hon har inte gjort mycket gott för norra delen kan man väl säga!

  SvaraRadera
 2. "Stridsbävern" ska det vara!

  SvaraRadera
 3. Så sant som det är sagt. Jag tror att det spelar liten roll vare sig dom tillhör alliansen eller inte, det finns rötägg i politiken överallt.
  Jag tycker det är rent vansinne att ge sådana summor till enstaka personer bara för att de har VD i titeln.
  Särskilt t.ex SAS eller vad det var för några år sen, de avskedade tusentals men fick mångmångmiljonbonusar själva.
  Äckligt är det.

  Bra rutet ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar