Valborg

Bröllopet igår var ju riktigt fint. Otroligt vacker brudklänning och vilka hattar! Såg ni alla paraboler, kvarnhjul klistrade vid ena örat , kommatecken långt ner i pannan eller lite lingonris med fasanfjädrar och andra kreativa konstellationer på damernas huvuden. Ja, dom är roliga engelsk-kvinnorna med sina hattar, där ligger vi svenska kvinnor i lä, men annars anser jag att vi var bra mycket roligare vad det gäller kungligt bröllop i varje fall.
Attans så stela dessa engelsmän är. Lite ömma pussar, kramar, hålla handen, kärleksfulla blickar...ja, KÄRLEK kan man väl ändå bjuda på vid sitt bröllop.
Men det är en märklig familj, inte alls lika öppen som vår kungafamilj och inte alls lika varmt och kärleksfullt bröllop som vi fick vara med på här förra året. Kärleken fullkomligt strålade ju ur tv-rutan då och jag vet att jag log under hela bröllopet och fullkomligt njöt av att se hur Victoria visade sin förälskelse till sin Daniel.
   Andrews och Fergies döttrar
Här är drottningens barnbarn. Hur kommer man ens på en hatt som den till höger?


Ha en skön valborg alla!
Kram 

Kommentarer

 1. Jag håller med dig, det var ingen bröllopskyss utan en bröllopspuss på balkongen (ja okej då 2 st - men bara pussar inga kyssar)

  SvaraRadera
 2. JÖSSES... Ja dessa hattar kan få vem som helst (förutom engelsmännen då) att tappa hakan... Bruden var iallafall så jäkla vacker tyckte jag. Hoppas hon får lite rajtantajtan på smekmånaden! KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte de var fina :) Men inte hatten på bilden! Jag såg inte så mycket som jag skulle velat. Det var för fint väder :) Skön valborg!

  SvaraRadera
 4. Jag håller alldeles med dig! Fast brudparet vart allt lite gullligt i alla fall.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Jag har missat något, vem har gift sig? Kunglig förstår jag med vilka? Hattarna - säger bara "kreativa" ;-) Fint här inne! Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt att du skriver att du inte har någon som helst inriktning!
  Ja menar själva livet är ju fyllt av irrvägar och krusiduller och bråte hela tiden!

  SvaraRadera
 7. Och hur man kan ha den till vänster.
  Jag är inte för sådana hattar, jag fattar inte poängen alls.

  Jag passar nog inte på kungliga bröllop, knappt på vanliga svenssonbröllop heller ;)

  SvaraRadera
 8. Hej hej - jag har flyttat.....

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar