Avundsjuk

Det är morgon och solen lyser härligt ute. Det blir säkert en underbar dag idag. Men inte här hos mig.
Jag älskar ju vår och sommar, sol och värme...men sen jag flyttade till lägenhet för några år se´n sköljer avundsjukan över mig hela tiden.

Avundsjuk är jag på dom som har en egen liten trapp att sitta på i den varma morgonsolen och njuta av dagens första kaffe och lyssna på fåglarna och titta på hur det växer runt omkring.
Avundsjuk på alla som kan grilla ute.
Avundsjuk på dom som har en stor härlig altan att inreda med en massa blommor på och sen bara sitta ner och njuta, äta, fika, dricka ett glas vin.
Avundsjuk på dom som har det lilla torpet  alldeles vid sjökanten och kan ligga i hängmattan och njuta av det stilla vattenskvalpet mot stenarna vid strandkanten.

Ja, sol och värme är det bästa som finns, men även då jag känner mig som mest instängd och mår som sämst.

Ja, jag vet att det är fult att vara avundsjuk här i landet "Brunsås och Lagom" och jag vet att jag har sååå mycket att vara glad och nöjd över, men just nu är jag rätt och slätt avundsjuk

Tack alla ni för ryggtipsen ni gav mig igår!!

        

Kommentarer

 1. Så är det. När det närmar sig november kommer alltid ämnet upp om att sälja villan, flytta till stan o lägenhet. Sen lyckas man ändå överleva vinterhelvete o i april, när man sitter där på framsidan, mot väggen med vårsolen i ansiktet då är de funderingarna helt borta.

  SvaraRadera
 2. Ja är avundsjuk på alla som kan göra det jag inte kan för mig rygg, klart man kan vara avundsjuk! Hoppas du trots allt får en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Det finns nästan ingen som är helt nöjd med vad man har.

  SvaraRadera
 4. Kan inte du och Sigge ta en ryggsäck med nåt gott i och gå ut i spenaten och bara sitta, det låter som en dröm för mig! Inga måsten i trädgården, inga pinnar som ska bäras bort, träd som ska fällas, land som ska rensas, projekt som ska genomföras utan endast och bara njuuuuta! Det är inte dumt ser du! Hoppas du kommer på ditt lilla sätt att njuta!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Åh Anna... Du glömmer allt slit som det innebär med ett hus... Jag är sååå trött på att det ALLTID är ngt som ska målas, fixas, trixas, byggas till, nytt land... Jag är dessutom (till stor förtvivlan ibland) en väldigt pedantisk människa, så jag gör inget bara lite sådär... Det ska göras ordentligt. Förra året tvingade jag mej att, när solen lyste, bara lata mej o lapa sol, iaf i ngn timme. Lyckades ganska bra. Jag hade gärna flyttat in i en lgh, men min man vägrar. Så jag är faktiskt lite avis på dej:)
  Ha det bra o krama Sigge från mej.

  SvaraRadera
 6. Jaa, nu var det ju inte Typhoonen som skrev ovanstående, jag bara lånade han identitet;)
  //Åsa.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar