Du som kommenterat

Du som kommenterat mitt inlägg anonymt härunder och rekommenderar mig att se upp med mina vänner på FB. Trevligt vore det om du ville kliva ur din anonymitet och förklara lite bättre vad du menar. Om du inte vill skriva här i min blogg, så hittar du min mailadress här på sidan.
 

Kommentarer

 1. Hej
  Det verkar att du blev inte glad av min inlägg,det var helt enkelt av väl mening .jag känner att det är min plikt att varna mina med människor,för att jag vill inte flera drabbas av det som jag blev utsatts för .
  Det vore så härligt och kliva ur av min anonymitet,men min rädsla tillåter inte mig.
  Kolla på dina nya vänner.
  Jag ska inte besvära dig mer .
  MVH
  En rädd kvinna

  SvaraRadera
 2. Underlig kommentar ovan du ???
  Och underligt är det - att min kommentar i förra inlägget är borta . . .
  Ledsen om det är du som tagit illa vid dig av mina ord, var inte alls meningen . . .
  Önskar dig en skön och solig helg i goa och härliga energier :)
  :D

  SvaraRadera
 3. Det där var ju helskumt!
  Känns som anonyma kommentarer inte borde betyda så mycket, hon kunde ju maila som sagt var!
  Hoppas att du inte grubblar för mycket...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Delfinolin: jag har mailat dig.

  SvaraRadera
 5. Jo Lippe jag grubblar och tycker det är knepigt när man väljer att anonymt skriva här istället för att, precis som du säger, maila mig om hon vill säga mig något. Inte utan att mina FB-vänner också kan känna sig ofrivilligt på- hoppade av detta. Funderar starkt på att både avsluta min blogg och FB-sida, eftersom jag inte gillar sånt här.
  Ha en skön helg
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag kan iofs förstå Anonym...världen är full av dårfinkar och även jag har fått min del av dem, genom just bloggen.

  SvaraRadera
 7. Huskatt: Bra att du skriver så och jag kan också förstå Anonym, men vill ju gärna ha en förklaring på vad och vem Anonym menar om du förstår.

  SvaraRadera
 8. Du kan ställa in så att man int ekan kommentera anonymt, bara så att du vet. Iofs vet man ju ändå i bakhuvudet att den/de anonyma finns där ändå, men det är märkligt att inte kunna kliva fram via e-post om det är viktigt.

  Jag hade en aggressiv, anonym kommentator på min blogg förra året. Det visade sig vara min syster som till slut inte kunde hålla sig och "avslöjade" sig själv under ganska otrevliga former och hot.

  Klart du ska fortsätta blogga. *kramar*

  SvaraRadera
 9. Hm.... konstigt, men ändå förståeligt!

  www.stinamittilivet.wordpress.com

  SvaraRadera
 10. Skit i anonym, vi andra vill ju ha dig kvar. Det vekar vara en skum typ den där anonym. Jag tycker du ska var kvar på både FB och här den där anonym tror jag är ute och cyklar. Kram!

  SvaraRadera
 11. Veronica: Tack för info om inställningar...det är fixat. Tänker som du, om det nu är viktigt varför inte ge mig ett mail. Detta gör ju att jag får misstankar mot mina fb-vänner och har redan börjat rensa, kanske helt utan anledning.
  Nej...ska jag göra som Kaiza skriver...skita i det nu.

  SvaraRadera
 12. Jag skulle ju bara vilja skriva att du ska strunta i det men det hade jag själv inte kunnat göra. Visst grubblar man över sådana kommentarer. Hoppas du slipper det i fortsättningen.

  SvaraRadera
 13. Strunta i sådana kommentarer som denne "Anonym" skriver. Jag har också fått problem med en "stalker" en gång från E-K och det tog tid och krafter att bli av med denne. Vissa personer vill bara så osämja mellan människor för att dom har problem själva. Du vet nog själv vilka du kan räkna som vänner eller kompisar eller bara bekanta utan att någon försöker göra det valet åt dig! Önskar både dig och Sigge en härlig sommar!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar