Idag är det vrångt...igen

Så snart jag försöker mig på att besöka nå´n av era bloggar så låser sig datorn och jag får avsluta och starta om. Hann med tre besök här på morgonen innan det började jäklas och blev tvärstopp. Kunde bl a läsa en liten del av Fru Venus text och tydligen, om jag förstod rätt, så regnar det och blåser vid Venusberget. Me like :-)) Här regnar det inte just nu kan jag upplysa, men det är säkerligen bara ett litet uppehåll mellan alla störtskurar som vi lärt oss leva med :-( För första gången på flera år var jag tvungen att leta fram och använda mina gummistövlar igår, när jag skulle vada mig bort mot bilen.Nu tillbaka till datorproblem...jag undrar...är det Blogger eller min dator som inte är ok? Det konstiga är att det är inget som helst problem att surfa runt på nätet annars. Jag har glömt att kolla om jag utan problem kan besöka era bloggar via min jobbdator...ska göra det till veckan.

Idag ska vi iväg och leta/köpa finskor och kostym...det börjar närma sig bröllop.

Dagens text i min bok lyder: "Ju mer tacksamma vi är, desto mer får vi att vara tacksamma över". Jomenvisst, så är det ju...men jag kan inte applicera detta på allt det blöta som kommer ner, tyvärr. Ingen tacksamhet där inte...är väl bara risk att det aldrig tar slut då eller...??Kommentarer

 1. Vore ju skönt att slippa gummistövlarna på bröllopet:)

  Kram
  Hoppas datastrulet ger sig..

  SvaraRadera
 2. Snygga stövlar! Lycka till med bröllopsutstyrseln!

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha, ja, det regnade inatt och under morgonen, men det börjar ordna upp sig nu ;-) Just varit och simmat! Ha en underbar dag, KRAM!

  SvaraRadera
 4. Regnar här mä, kanske måste skaffa stövlar :/
  Tacksamhet är så närande, gör oss välmående :)
  MEN - tacksamhet över regnet - nääää . . . :/
  Men det finns ju så mycke annat att vara tacksamma över - som bröllopet och din fina klänning ex :)
  Värmande kraamis så här i regnrusket
  :D

  SvaraRadera
 5. Undrar om det inte är nåt med Blogger för jag tycker jag har märkt det där lite här och där bland bloggare. Ibland reder det ju upp sig.
  Fina stövlar har du i alla fall!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Du hann till mig i alla fall, tack:)
  Den har bråkat för mig i veckan, men inte idag.

  SvaraRadera
 7. tror blogger bråkat lite senaste dagarna!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar