Lördag

Då var uppvärmningen gjord. En arbetsvecka är till ända. Känner mig fortfarande trögstartad och det känns som om jag blivit snuvad på sommaren trots ledighet, här är redan kallt som attan, det luktar höst ute och nattfrosten är redan ett faktum på vissa ställen.

Lite annat än jobbat har jag gjort under veckan, jag har hunnit med ett loppisbesök hos en kvinna med hur mycket 50-tals porslin som helst. Underbart att bara gå och titta, vända och känna på sakerna. Det är avkoppling för mig. Att få den där känslan: "åh precis en sån där hade vi hemma". Den är go.
Och lite fynd gjorde jag, bl a de här vaserna från -52, som jag föll för direkt.
Grabben bakom på tavlan är min ene son som metar i ån för sisådär 10 år se´n. Oj, vad tiden går fort!

Gamla pinnstolar har jag letat efter ett tag. Fyndade 4 st på auktion också under veckan. Jättefina, jättebilliga...hade jag inte räknat med eftersom "alla" vill ha såna nu :-) Dom ligger kvar i bilen fortfarande så det blir inget foto här på dom just nu.

Härom kvällen hälsade jag på min dotter och sambo...vi drog vidare till hem till min bror med familj för att välja ut bilen till bröllopet. Min bror är veteranbilssamlare och ska köra brudparet i en sån här bil. Jag har stulit lånat fotot, eftersom jag förstås glömde fotografera hemma hos brorsan.

              


Ha en skön helg alla!
Själv ska jag ut och roa mig kväll. Det är stor festhelg här...en musikhelg med all slags musik.Ett arrangemang som startades i aug 2007 och som nu bara har vuxit till en otrolig musikhelg. http://www.arjang.se/sv/Senaste-nytt/Allskons-Musik-12-14-aug---en-musikfest-for-alla/            

Kommentarer

 1. Helt underbara vaser!! Ha så roligt ikväll :-)

  SvaraRadera
 2. Hittar aldrig något på loppis för jag hittar aldrig några loppisar :) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Vad fina grejor :) Men jag lämnade en massa TILL loppis när vi flyttade, svårt att köpa mer då igen...

  SvaraRadera
 4. Åh, bröllop i snyggbil :)
  Loppis - som är så kul o spännande :)
  Ha det bäst på dansen :)
  :D

  SvaraRadera
 5. Gifta bort dottern.. känns säkert både jättefestligt och lite ångest att de är stora..

  Hoppas kvällen blev toppen:)
  Kram Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar