Sur som en citron

Ja, jag är lika sur som min citron idag. Ösregn. Kallt. Sista semesterda´n. Hade varit fint att få fira av den vid badstranden istället.

Lite glad ändå...helt plötsligt har något rättat till sig idag och jag kan återigen besöka era bloggar igen utan att det blir tvärlåst i datorn. Det visade sig att det var bara inte tvärstopp in till Fru Venus, utan det spred sig vidare till alla mina favoritbloggare, men nu verkar det som sagt vara ok igen.

Ha en skön söndag vad ni än gör...här blir det nog soffhäng ett tag med en bok  Läser just nu "Det fjärde offret" av Mari Jungstedt. Ingen bok jag egentligen gillar, men lite lagom lättläst just nu. Den damp ner i min brevlåda för några dagar se´n, bara för att jag glömt säga nej tack till månadsboken i bokklubben jag är med. Alla dessa kriminalromaner som slängs ihop på ett mer eller mindre bra sätt...blir aldrig den marknaden mättad?
       

Kommentarer

 1. Regn o rusk även här, men igår var det bättre, som det brukar på min födelsedag :)
  Önskar dig en skön sista semesterdag med boken, medan jag läser min födelsedagsbok "Grönt för livet", Victoria Boutenko, som jag fick av gänget som hör till salongen :)
  Nu blir det gröna smothies ska du veta :)
  Behövs när det inom en snar framtid är höst o rusk . . .
  Kraft o ljus för dig så att du får en fin första vecka på jobbet :)
  :D

  SvaraRadera
 2. Regnar här med, spöregnar och stormar och är småkallt.....
  Och ja, jag läser inte kriminalare, men jösses vad det sprutar ut nya hela tiden, det kan jag ju inte låta bli att märka, men det är så klart bra avkopplande litteratur.
  Ha det gott sista semesterdan!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du är tillbaka! Välkommen!

  SvaraRadera
 4. En dag som gjord för bokläsning och tvättvikning!! Regnar men är klibbigt fast det är svalt? Åldern?

  SvaraRadera
 5. Men hej sura citronAnna..kul att se dig igen..visst blir man sur på blogger ibland, när det krånglar..gla att se dig igen i allafall..Kram Karina

  SvaraRadera
 6. Tack för besöken och kommentarerna på min blogg :O) Välkommen tillbaka. Häftig hundkorg.
  Hoppas att din första dag på jobbet blir bra. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar