Mitt nya hem

Mitt nya hem börjar sakta komma i ordning. Känns härligt att flytta in i en totalt nyrenoverad lägenhet och det bästa är att jag är nere på marken igen...utanför altandörren är min gräsmatta och sedan bara mer natur. Inget hus som skymmer utsikten och Sigge kan strosa ut när han känner för det.
       

Kommentarer

 1. Vad fint det ser ut! Syns att det är på markplan!
  Och här inne har du gjort höst :)

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det ser ut i både lägenhet och blogg. :)

  SvaraRadera
 3. Oh, så härligt, du kommer att trivas jättebra med bara ett fönster mellan dig och friheten!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Jättemysigt och fint :)
  Och så skönt för dig att bo på markplan, så att Sigge bara kan knata ut när han vill :)
  Jag bor fortfarande kvar högst upp i huset jag, men jag är ju i flyttningsfasen jag mä (iaf i tankarna):)Stockholm, Järna, Antroposoferna :)
  Tror att det blir bäst så, är nog klar här :)
  Trivselkramen på dig
  :D

  SvaraRadera
 5. Åh vad härligt! Det är jobbigt att flytta men himla kul med nytt och det där blir nog finemang.
  Ha en go helg!

  SvaraRadera
 6. Åh vilken lycka! Jag har ca 200 meter från min lägenhet och till skogen. Bättre än att bo vid skog kan man inte ha det! Hoppas du fortsätter och trivas!

  SvaraRadera
 7. Åh ser ju jättemysigt ut..lycka till där..visst är det skönt nere på marknivå...om jag får skriva om mig, och nu gör jag det...så drömmer jag mig ner jämt..bor på femte vånigen..inget gräs under fötterna..men söker, ett litet radhus..typ..kram och trevlig helg vännen//Karina

  SvaraRadera
 8. Åhhh vad härligt det låter! Jag väntar jag i min lilla holk.... väntar på mitt nya bo i markplan :-) Grattis till ditt o kram/U

  SvaraRadera
 9. Såååå mysigt! Grattiskram :-)

  SvaraRadera
 10. Åh, det låter fint med markplan... Lyckans ost lille Sigge. Jag o Gibzon har flyttat till stan. Vi bor litet, men mysigt. Tyvärr på tredje våning utan balkong. Men i all hast var detta det bästa alternativet. Stan är liten, så skogen är nära. Vi har en fin morgonrunda runt en liten sjö. Gibzon har fullt upp med att försöka välta cyklister o jaga stavgångare. Jag ångrar att jag inte lärde honom vad gå fint i koppel är, när han var liten... Man lär så länge man lever. Hoppas du o Sigge har det bra. Ska försöka börja blogga igen, Gibzon är så lat o vill inte hjälpa till. Woops va min tunga blev svart nu. Må gott, kram Åsa.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar

Bröllopstal är inte lätt