Visst blir man heligt förbannad!!

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13748306.ab

I vilken verklighet lever våra folkvalda?  Jag har tyvärr för länge se´n förlorat tilltron till de flesta våra politiker. Det gäller att roffa åt sig så mycket som möjligt för egen vinning tycks det .Skaffa sig så många förmåner som möjligt. Se´n om det är på gränsen eller över gränsen till lagbrott tycks inte spela nå´n roll. Lura bidragssystemet, skattefuska eller stjäla. Det är inte konstigt om man får en skev bild av våra politiker idag och den skuggan faller ju även över de som helt tar avstånd till ovanstående.
Ett samhälle bygger på att vi litar på varandra. Vad är inte viktigare än att våra ungdomar t ex får växa upp med tydliga värderingar om ärlighet för att sedan föra det vidare. Vilka är det då som i första hand ska stå upp för detta?
Vi mår bäst av att vara ärliga! Vi blir glada av att vara osjälviska!

Ger er en glimt från mitt köksfönster just nu.
Ha en skön lördag alla!
Kram   


Kommentarer

 1. Nu har ju inte våra politiker ens i närheten de förmåner som era har, men har de inte lärt sig av alla "Tobleroneaffärer"? Ha en skön dag, kram :-)

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen helt otroligt.
  Här i Göteborg håller ju världens härva av mutor och annat på att nystas upp. Eller nej, just det ja, den sväller fortfarande, åt alla håll och kanter! Visserligen inte bara politiker, men ändå...

  Som tur är finns det fortfarande politiker som inte skor sig på andra (en när och kär person till mig), men det är tyvärr alldeles för många som väljer att roffa åt sig av andras pengar. Usch!

  SvaraRadera
 3. Det ÄR väl DOM som blir politiker, för vi andra är för ärliga för att bli det :)
  Fortsätt njut av ditt nya härliga bo :)
  :D

  SvaraRadera
 4. Det är tröttsamt med politiker och andra förtroendevalda och jag säger som fru Venus, lär dom sig inte.....Fram med det vanliga batteriet, det som gäller för oss alla.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Håller med!

  Grattis till nya lägenheten!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Barnklänningar